Вчера: 40 минути Jillian Michaels - Killer Buns & Thighs левел 1 20 минути Jillian Michaels - Killer Abs левел 1 Денес: Левел 1, левел 2 и левел 3 ( 1 саат и 25 минути) Вежбам секој ден овие две недели, по саат време. Едно две недели имав намалена мотивација, вежбав помалку ама сега се вратив по старо. 4-ти месец како сум физички активна и резулатите се доста забележливи. Најголема мотивација ми е тоа што гледам како телото ми се менува на подобро
Одамна сум зачленета ама ретко пишувам.. Пребарував по интернет за разни диети и вежби но по само неколку дена и се одкжував..случајно налетав на вас...секој ден читав мислам дека веќе напамет знам што секоја вежба... Само и заради тоа се најавив тука..и ете пред 2 недели решив да вежбам си направив свој план за вежби ги комбинирав, исто така поздраво и се хранам ..имам 10 кг за симнување за почеток..и повеќе да бидат не би ми пречело.. И ова го пишувам само да ви кажам дека вие сте ми мотивација ..гледајќи дека не сум сама..се повеќе се мотивирам...и знам дека овој пат ќе успеам.
Инаку денес ми е прв ден. Направив 40 стомачни и 25 чучневи како за прв ден добра сум го има ли некој правено ова и дали има резултати за еден месец?
^Нормално кога стомачните не се прават со вежбање стомачни туку во кујна. П.С вежбање дома не води до оптимални резултати.
Стеф делумно ќе се согласам. Меѓутоа дека стомачни неможат да се направат дома неможам да се согласам затоа што веќе ги имам направено и дома. Рецептот беше трчање + стомачни, ама сите видови стомачни вежби, горни, долни, странични... На храната ништо посебно не внимавав, си јадев тоа што вообичаено си јадам, а имам доста пишувано и за тоа,сепак сум ориентирана кон здрава исхрана со исклучоци. Сега пак работам на тоа да си ги повратам стомачните, сепак е потребен подолг период, па ќе ви покажам резултати како може и дома да се направат.
Зошто вежбање дома не води до резултати? Ако си истраен и упорен во вежбањето, ако навистина се трудиш тогаш и тоа како ќе има резултати. Местото за вежбање воопшто не е мерило за тоа колку ќе успееш во целта. Јас може дома вежбам три пати повеќе отколку некој што ќе вежба во теретана. Плус, има многу луѓе кои ги знам што и дома си имаат доста добри услови за вежбање. И, се согласувам дека стомачни се прават во кујна, да ама само 30% од стомачните. Ти ако сакаш целосно смени го начинот на живот, целосно смени ја од корен исхраната џабе ти е. Додека не се помачиш и испотиш здраво, коцки не се познаваат. Само со добра исхрана нема мускули и добро тело. Додека пак само со вежбање може да се направи солидно тело. Вежбањето е тоа што е примарно. Исхраната е секундарна и не секогаш е потребно којзнае колку да се смени истата. Целосно менување на исхраната е потребно за оние кои имаа доста за симнување од килажа. За оние кои треба само да се зацврстат и да симнат 2, 3 кила не е потребна некоја драстична мерка. Секако, тука сметам дека благо, брза храна и сокови целосно треба да се исфрлат во било која ситуација.
Освен ако немаш достапност како во фитнес центрите со сопствена тежина ќе стагнираш долг период. 1 година вежбав со минимални резултати.
Моментална ситуација : Спојлер Поставена цел (значително помалку би работела на нозете од ова) : Спојлер Подолго, поистрајно, поактивно е планот штом заврши менструацијава. Симнав 4 килограми со постов. Планирам до крајност да ја средам исхраната штом завршам со постење. Се надевам на идеални резултати во релативно кратко време. Ќе работам макотрпно.
Denes mislam preterav so vezhbanje sabajle pred doruchek 27 min kombinirano video vezhbi za goren del I stomachni plus tae bo workout for weight loss, I vecherva vo gym 30 min tochak 61 min Lenta za trchanje so peshachenje I trchanje I gi projdov site mashini za noze so tezhina od 110lbs I povtoruvanja 45. Rezultatite doagjaat poleka no sigurno.
*Од сабајле јога за добро утро, 20тина минути. *30 day shred level 1 *Јога после вежбање за растегнување на мускулите и „ладење“.
Станувам кај 9 и лежам саат и нешто во кревет будна, и јдам праска потоа пијам 2 чаши вода и одиме на 30 мин. вежбање па малку пауза и да пишеме на фемина дека од денеска почнав да вешбам прво ја правам онаа вежба што треба да стоиш во позиција за склекови 2 мин. потоа 3 вида вежби за стојачни х10 па 60 чучњеви (2х30) и 10 машки склека. После секоја вежба по 1 чаша вода и за крај потскокнување на прсти 10 мин. во место и ставање слушалки на уши и играње на музика.Ова на сабајле и после ручек. Крајна цел и мотивација:
2-3 km трчање комбинирано со брзо пешачење меѓу кругови. http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ Интензивен тежински тренинг во теретана за половина и стомачни.
За сите што љубите пилатес топка, јас си правам моментално програмче од видеово, и фино ми изгледаат, ќе си комбинирам, еден ден стомак, друг ден раце, трет ден нозе со стомак, си има варијации. Дадиве на Стронгрка сакам да се инкарнираат и во моето тело http://karas4training.com/mk/traini...ezbi-so-topka-koi-ke-go-zacvrstat-vaseto-telo