За денес: - загревање - 20 мин. вежби за стомак - Tiffany Rothe 10 min. booty shaking - и вежбите од сликата
И јас ви се придружувам. Денес ми е 4 ден од вежбите на Џулиан Мајклс- 30days Shred Level 1. Еден месец вака , па потоа ќе видиме ќе комбинирам некако.
Малце правев пауза бев болна, почнав со тренинг за раце - 15 мин. загревање + вежби за нозе - 20 мин. вежби за раце со тегчиња - 20 мин. вежби за стомачни (странични, горни и долни) - 10 мин. вежби за заден дел, две серии склекови и истегнување Мотивации
Незнам дали прашањево е баш соодветно со темава ама сепак ќе прашам.. Фатив сипаници од сестра на другарка од школо.. дали е здраво да вежбам, зошто нели ако се испотам ќе ме чеша и може да се инфицираат сипаниците? Или пак да вежбам умерено без да се испотам колку да си бидам во форма после 2-3 недели.. Ве молам кажете совет што побрзо
Тотал џим: Ниво 3: Single-Leg Squat 2x25 Arm Pullover 1x30 Supine Shoulder Adduction (Iron Cross) 1x25 Chest Fly 1x25 Seated Biceps Curl 1x25 Triceps Press Down 1x25 + 30 Day Squat Challenge - 160 чучњеви 30 Day Crunch Challenge - 95 стомачни
Денес ми е 17 ден од Jullian Michaels- 30days shred. Можам да кажам дека се чувствувам мноооооогу подобро и вежбите веќе ми станаа лесни, иако на почетокот мислам дека секое мускулче ме болеше, не можев да мрднам, ете толку бев зарѓана. Сепак бев лошка 4-5 дена за време на вежбите не пазев на исхраната, се погодија триста глупости прослави, такви работи месецов и по малце, малце, ама каснав. Морам да кажам дека го сакам ова и го правам затоа што ми е незаменливо чувството по вежбањето. Мотивации:
Понеделнички 10km статичен точак Мислев барем 12 да поминам, ама притисоков денес ми е ужас, цело време ми се затнуваа ушите, ми се чинеше дека ќе припаднам. Ама па и 10 не е лошо, жива вода се направив. Мускулите на нозете ми беа воспалени од вежбите на Џулиен, ама издржав Му се радувам на времево што е толку убаво, сигурно неделава ќе си направам барем една тура трчање. Мотивации
Јас ја заборавив темава, срам да ми е. Ајде да шкртнам и јас нешто овде. Еве го мојот рапорт за денес: -2 серии по 30 мин. на Орбитрек (вкупно 415 согорени калории и поминав вкупно 21km) Во меѓувреме, меѓу двете серии, направив и: -30 чучњеви -20 стомачни -50 скокови на јаже -30 сек. Plank И уште две вежби кои не знам како да ги наречам. Еве мотивации:
Денес Body Revolution Workout 1 + Cardio 1 Рачичкиве малку ми се тресат, прееска седнав нешто да пишувам, ракописов шкрабаници Ама утре ќе одмарам Туку таман го пофалив времево дека е убаво за трчање, го подреков Мотивации
Денес успешно истрчани 2.5км се мислам да се запишам на фитнес ама немам друштво, а сама не ми се оди.. бев со две школски во теретана ама не ми се допаѓа нема многу справи, и некако чудно ми беше, па сега засега останувам на трчањето и да си вежбам по дома
Си вежбам јас ако ме нема на темаваденес убаво се ипотив си замина негативната енергија , Вежби за нозе задник стомак и каррдио 15 мин.Мотивацијата ја собирам од луѓето што водат здрав живот