http://www.myfitnesspal.com/exercise/lookup калкулатор за колку калории сте согориле за секој вид на вежби ) Поздрав!
На телово само рацете ми се дефинирани најубаво, нозете и така и така а на стомакот стомачниве не можат да дојдат до израз од салцево се обидувам да се хранам здраво па се надевам дека ќе го снема. - 10 мин. вежби за нозе - 15 мин. вежби за раце со тегчиња - 20 мин. вежби за стомачни - 10 мин. вежби за заден дел - 3 серии склекови Мотивации:
Тотал џим: Ниво 4: Single-Leg Squat 2x25 Arm Pullover 1x30 Supine Shoulder Adduction (Iron Cross) 1x25 Chest Fly 1x25 Seated Biceps Curl 1x25 Triceps Press Down 1x25 + 30 Day Squat Challenge - 220 чучњеви 30 Day Crunch Challenge - 115 стомачни
- 15 мин. загревање + вежби за нозе - 10 мин. вежби за раце - 20 мин. вежби за стомачни - 10 мин. вежби за заден дел Денешна мотивација Лиза Моралез
Денес 10km статичен точак (+ генералка низ дома, вака делува наивно, ама па многу енергија троши ) Мотивации
календар за Април , Поп Пилатес секој ден од неделата видеа ти кажува кој на јутуб да ги правиш, дома се потиш секоја ден денес Booty Day 5 Minutes Fat Burner 10 Min Butt Lift Challenge 6 Min Sexy Booty Hips Butt 'N' Thighs Arm Challenge петоци ми се најлесни, сабота најтешки мотивации:
После период полн со обврски денес повторно почнувам со вежбање. Морам да научам како да правам баланс но после период на завршување на обврските се што сакам да се одморам и стресот ми ја уништи исхраната и пак се вратив на старите навики. Денес вежбав и се чувствував прекрасно после тоа. Почнав со ова видео затоа што типот ми е преубав и мотивација дава ненормална.. потоа продолжив со ова завршив со 6 мин abs workout Мотивација
- 20 мин. вежби за нозе и раце - 20 мин. вежби за стомачни - 10 мин. вежби за заден дел - 2 серии склекови Мотивации
Денес пак вежбав, почнав со загревање од ова видео околу 10 мин, не можев целото да го издржам ептен сум излезена од форма Потоа и после мал одмор направив 40 squats 30 lunges 30 leg raises 40 calf raises 100 jumping jacks И за крај мојата денешна мотивација
Јас неделава удрив на пешачење, а вечерва извежбав и No More Trouble Zones. Сакав и пола саат кардио да истерам, ама некако не се чувствував толку енергична, па не сакав да се форсирам. Не знам дали е до променливото време и овие ненормални температурни разлики, ама притисоков ми е катастрофа Малку мотивации
Феминки ајде ве молам ставајте ваши слики од ваши резултати. Да бидеме реални како овие од видеава не можеме да изгледаме, зошто е потребно и време и пари, но затоа може една од друга да се мотивираме.
Што мислите за bodytec? http://www.femina.mk/новости/занимливости/согорете-1-200-калории-за-само-20-минути-неделно
Denes 2 i pol sati pesacenje sporo i brzo odenje super se custvuvam... Moja motivacija denes bese noviot komplet za vezbanje od pusti kef da go nosam
На денешно мени - Body Revolution Workout 3 Ова видео прв пат го вежбам, досега ги пробав 1 и 2 во комбинација со Cardio 1. Искрено, првите две видеа повеќе ми се допаѓаат. Малку се полесни, ама можат да се модифицираат вежбите со тегови, па да има поголем ефект. Третово видео ми личеше на комбинација од No More Trouble Zones и Yoga Meltdown. Мотивации