За денес го одбрав ова видео + 300 скока на јаже Видеово прв пат го вежбам, ама не е лошо, сигурно ќе го истерам и друг пат. Единствено оние Calf Hop Burpees ги правев со две нозе, зашто инаку ќе се испотепав Мотивации
Сестрa ми ги вежбaше. Вo oбем нaмaли,се измaзни нo вo килaжa не се пoмрднa. Сепaк сoте приметијa декa е ,,oслaбнaтa,, a тaa сaмo беше зaтегнaтa и ,,измaзнетa,, без тресење нa зaдник кoгa oди,без спoјлери..з две недели.oвa некa биде пoттик и мптивaцијa кoн спoртoвите и вaшетo телo.
@AnaKarenina Баш супер што ги објави видеата Пред некој ден баш ова го вежбав. Таман ми дојде за промена, затоа што веќе ми здосадија видеата од ФитнесБлендер И денес пак те прочитав тука во темата и ме мотивира да вежбам Го истерав до крај ама вредеше + И 250 чучневи Мотивација:
назад сум 3 cheat days дека не бев дома денес 14 минути од ова видео, пуш упс беа тешки неможев цело да го истерам + ова видео + 30 jumping jacks + 1 minute russian twists + 1 minute plank + 20 squats
Денес Искрено, не ми беше нешто посебно. Повеќе е за почетници, зашто после секоја втора вежба има марширање. Прво го терав, после си ги продолжував вежбите додека они одмараа. Па аман веќе со тоа марширање, дај да вежбаме Освен тоа, имам одбивност кон фитнес видеа со voice over. Сакам кога инструкторите зборат додека вежбаме, да осетам дека и на нив им е тешко, дека се задишани и не можат воздух да земат Мотивации
Феминкава ваше денеска незнае од каде толку сила и излезе за вежбање, сабајле во 8 отиде на трчање, и плус кога дојде дома: 1. 2. 3. http://www.femina.mk/диети-и-фитнес/фитнес/6-вежби-за-рамен-и-затегнат-стомак 4. Првите 4 вежби од тука: http://www.femina.mk/диети-и-фитнес...и-за-рамен-стомак-кои-веројатно-не-ги-правите
Понеделник: ball-аеробик. Вторник: пауза. Среда - аеробик: загревање со интензивно кардио; вежби за нозе; вежби за стомачни во парови; стречинг. Среќа не сум многу многу меракливка на благо, таков ПМС ме дрма, имаше се‘ да изедам. Ама затоа пијам многу вода. Се мотивирам со мажи
Јас не вежбам многу редовно, некогаш ми се случува 5 дена, некогаш 3 неделно. Последните 2-3 недели вежбам 30 days shred на Jillian Michaels.Баш вчера другарка ми ми вика "Лелеее, вежбаш уште? Ти се познава на нозете, ептен ти се тонирани." , а јас ваква . Вчера не вежбав, имав проблем со стапалото си го шинав, ама денес планирам пак Џилиен со загревање некое 10минутно кардио. Мотивација најголема ми е комплиментот за тонираните нозе од другарка ми вчера.
Вежбам многу и вежбам секојдневно,неможам да си го замислам денот без тренинг,небитно дали е во теретана или на кејот на вардар.Ова се мојте мотивации
Еххх, три дена немам вежбано. Денес само тркнав до кеј, и цел маратон истрчав. Од утре продолжувам и со вежбите.
Вчера и денес вежбав со Џилиенка, од утре одмарам.Евентуално ако трчкарам по кеј, или од дискотека до хотел.... Ќе побарам аеробик, фитнес, зумба покрај активностите на плажа. Се гледаме на вежбање за 10 дена.Wish u luck!