денес Timer Sweat Workout Designed by me 1 minute jumping jack 1 minute squats + squeeze gluts 2 min criss-cross crunches 30 second mountain climbers 1 minute skaters 1 minute legouts 30 second criss-cross crunches 1 minute plank 30 seconds hip twists 1 minute russian twist 1 minute wall sit 1 minute standing leg kicks 1 minute jumping jacks 1 minute squats 30 seconds plank
120 bridges 80 lunges 100 bend knees 90 sit ups 7 min plank 30 days squat challenge (for beginners) ќе терам вака еден месец, па ќе видиме што ќе биде
Веќе извесно време правам вежби за задник (не ги менував затоа што до крајот на претходниот месец одев на аеробик, па таму си добивав доза вежби за другите делови од телото). Ама, со оглед на тоа што овие два-три месеци паузирам од аеробик, ќе мора да ги менувам вежбиве што ги правам по дома, зашто ми се здосадуваат веќе. Ќе терам со вежби за задник до крај на неделава, па од понеделник ќе вежбам најверојатно за бутини. Кога ќе почнам, ќе пишам подетално какви вежби.
Минатите две ипол недели не ми беа баш приjатни, па освен jога немав ниту време ни енергиjа за нешто плус. Затоа, од вчера се вратив пак на старо. Откако jа зголемив своjата програма, за 3 недели ослабев околу 4 кг, моментално имам 61 кг. Иако последните две недели не бев особено активна, не накачив на килажа. Што се однесува на храната, освен што пиjам многу вода и сум вегетариjанец, на ништо друго не внимавам. Energizing Morning Yoga - Yoga with Adriene 150 скока преку jаже, 3 серии по 50 150 чучњеви, 3 серии по 50 Планк, 3 серии по 1 минута Вежби со тегови, за бицепси и трицепси, 3 серии по 20 повторувања со тегови од 2 и 4 кг Кик бокс, 20 минути Растегнување и ладење
Бидејќи кратко време не бев многу активна, после кик боксот и чучњевите вчера, денес телото ми беше (и уште е) укочено, ама не се мислев два пати дали да вежбам или не. Теговите од 4 кг. почнаа да ми стануваат прелесни за одредени вежби, од утре ќе пробам со 8 кг., ма да некако не возможно ми изгледаат, огромни се, железни, тешки... Почнаа мускулите на рацете да ми се оформуваат, дури не треба многу да ја стегам раката за да се забележат! Не правев обични чучњеви и планк денес, бидејќи видеата кои ги вежбав имаа многу планк и чучњеви со тегови. Yoga Body Workout for Super Detox and Cleansing - Yoga with Sadie Nardini Cardio Kickboxing Workout to Burn Fat - Fitness Blender Total Body Strength Training with Dumbbells - Fitness Blender Скокање со јаже - 200, 2 серии по 100 Растегнување и ладење неколку минути
Денес имав навистина многу енергија и убаво се извежбав. Прво почнав со: (не го истерав,до 30 мин го истерав) Потоа вежби за раце: Потоа 3 серии од по 1 мин планк Потоа ова видео го истерав: И уште едно видео за стомакот: + 20 стомачни Потоа вежби за нозете: +https://www.youtube.com/watch?v=VWZSkDJP0-I + 20 чучњеви И 200 скокa со јаже Мотивација ми се видливите резултати
Денес 10km точак + Pulse Insanity Workout Бидејќи извртев и точак, го одбрав Инсенити видеото со полесни вежби што се предвидени како одмор во програмата. Ама што би рекол Шон: This is your time to recover and take it easy. But my name is Shaun T, so it's not gonna be that easy Одмор од Инсенити = strength вежби Во секој случај е полесно од вообичаените, нема кардио, ама има убаво истегнување. Добро ми дојде Мотивации
Се вратив од море, се излежавав по плажи и се журкав до бескрај...Сега вежбав пак 30 days shred, ако најдам друштво планирам од утре да џогирам евентуално... Бај д веј, случајно ослабев 2 кила, ама тонираните нозе ми стојат.
Мислам дека денес приумрев од вежбање, не се сеќавам кога вака сум се изморила. Ама сепак, после два напорни саати потење можам со мирна совест да се посветам на други работи. Yoga for Weight loss, Hips and Hammies - Yoga with Adriene Cardio Lower Body Toning - Fitness Blender How to Lose Arm Fat - XHIT Daily Kelli's Cardio Kickboxing Workout - Fitness Blender Растегнување и ладење Спојлер: Видеа
Денес Не за џабе е Max Out Sweat, ќе ве исцеди до последна капка Некои вежби ги правев поспоро, за да одржам баланс, да не паднам Мотивации
Јас ги правев овие околу месец и нешто ама прекинав еден период правев само по 100 стомачни на ден и планирам сеа да си направам програма за секој ден различно да вежбам а од прилика да биде скоро цело опфатено Мотивација +
Денес ми е ден за одмор, а да знаете колку ме болат нозете и рацете... едвај станувам. Се надевам за два месеци ќе изгубам цм во обем, посебно во стомакот. Девојкава кога ја видов ќе паднев на дупе.
Се трудам секој ден да ја вежбам типкава ама само pump it up делот што е . Го вежбам со два појаси околу половината и ми ја вади душата но има резултати за еден ипол месец намалив 3 кг и ми ја намалена половината исто така после неа правам 10 минути стомачни од една друга фит женска и после тоа ми е многу убаво извежбана .
200 стомачни + овие вежби на Ребека Луис, нон стоп си ги вежбам нејзините вежби , морам да ја пофалам најдобра ми е и омилена, и ја да се пофалам денеска убаво извежбав и сега се чуствувам прекрасно Мотивација -