Денес се решив за трчање, истрчав 4.4 километри. Одамна немам трчано, така што задоволна сум од километражата. Нареден пат здравје уште еден круг плус. Петте километри обичен точак не ги ни рачунам Мотивации
Денес 2 часа поминати во фитнес сала!!! ◘ Возење статичен велосипед ◘ 20 мин.◘ ◘ 3x30 чучњеви ◘ 5 мин.◘ ◘ Пешачење на лента ◘ 20 мин.◘ ◘ Трчање на лента ◘ 10 мин.-[2 мин Одмор]-10 мин.◘ ◘ 4x50 стомачни ◘ 15 мин.◘ ◘ Вежби на степер ◘ 10 мин.-[5 мин Одмор]-20 мин.◘
Денес Прв пат ја пробав програмава, сигурно и друг пат ќе ја вежбам. Денес се одлучив за стомачните, некако ги запоставив периодов. Ептен удрив на кардио, раце и нозе. Мотивации
денес немав многу енергија па само ова го вежбав 120 bridges 80 lunges 100 bend knees 100 sit ups 90 вакви https://lexilife95.files.wordpress.com/2015/05/11255506_1080979351931402_3086895933107623291_o.jpg и ова видео (без склековите на крајот) бај д веј денеска ми е ден за одмор од squats мотивација
Денес 3.3km трчање + 400 скока на јаже Во оние денови од месецот сум, па не се чувствував баш енергично. Ама убаво се испотив и вчера и денес. Утре одмарам. Мотивации
Си Напраив програма за мерак : Понеделник : Abs workout + Вторник и Четврток само сто стомачни Среда : cardio workout Петок : Butt workout +
Не знам од кога немам пишано во темава. Почнав од понеделникот со 20мин на орбитрек, секој ден некоја минута повеќе, за денеска да извежбам 60мин. Сакав една недела да вежбам само кардио како некое загревање. Од утре планирам Jillian Michaels Killer Buns And Thighs па по некој ден да комбинирам со Jillian Michaels: Killer Abs Планирам да почнам од Level 1, но со оглед дека порано ги имам вежбано се надевам дека брзо ќе преминам на 2. Се уште не сум сигурна на кој начин да ги комбинирам и дали да го исклучам орбитрекот целосно, со оглед на тоа дека немам многу за слабеење, поточно само за одржување на тежината и зацврстување, па ако имате некој совет слободно пишете.
Има ли некој кој го има завршено ова последново, 6 week 6-pack abs? Ме интересираат резултатите, мислам дека со едни исти вежби секој ден не може многу да се постигне. Јас во секој случај не ги вежбам за да направам стомачни, сега за сега само сакам колку-толку да се ослободам од вишокот. Мотивации:
Вчера Денес 3.5km трчање - овојпат со многу побрзо темпо, заради слушалките на уши Дефинитивно многу полесно е трчањето со музика, се обидувам да го следам ритамот на песната и побрзо трчам Туку, сакав да прашам - како вежбате на вакво спарно време бе дечки? Вечерва кога трчав беше 32 степени! Не е нормално тоа Како што трчаш, така ти се чини дека гумата ти испарува под нозе. Не се дишеше. Може треба летово да се префрлам само на пливање, тоа ми се чини како најдобра варијанта Мотивации
Mene isto ne mi e jasno kako vezbate preku den koga do 21:00 uste e sparno I zesko? Mene silata mi doaga navecer kaj 23:00h ili 00:00h bidejki togas e ubavo I prijatno vremeto, dodeka preku denta bidejki e zesko nemozam ni da stojam nemozam da si go drzam teloto mi tezi.. samo kaj mene li e taka?
Вежбање преку еден ден + милкшејк секој ден и после вежбање За раци: За нози: (комбинирано) Мотивација: