Јадењето после вежбање не е лошо, туку напротив на телото му треба енергија после вежбање за да можат мускулите побрзо и подобро да се рехабилитират. Најидеално за после вежбање би била храна богата со протеини (месо, риба. јајца, јогурт,млеко, микс ореви исто и овесот е добар )
Денес пешачење два саати да се искористи топлото време ,на планина бев супер си поминав многу сум уморна ама среќна ,мотивација секогаш имам ама и кога ке ја снема јас продолжувам,утре фитнес следува.
Денес бев расположена за кардио, па одбрав 4 видеа од blogpilates Првово видео е предвидено да се истера 4 пати едно по друго, или да се искомбинира со други видеа. Јас се решив за втората опција, зашто некако ми е досадно едно те исто да вежбам. Ги одбрав следниве видеа Убаво се испотив дури и на оние вежби што делуваат лесни. Со видеа на Кејси немам многу вежбано, ама гледам дека има интересни пилатес вежби, па сигурно ќе пробам нешто Мотивации
Мојата пρогρама е ваκа: Пон: brazil butt lift cardio axe + вежби за ρаце и задниκ Вто: тρчање + вежби Сρе: hip hop abs cardio, brazil butt lift cardio axe + вежби Чет: одмоρ Пет: brazil butt lift cardio + вежби Саб: теρетана Недела: hip hop abs, brazil butt lift + вежби. (И си дозволувам малκу благо)
После паузата што ја направив летово, што од обврски, што од некои здравствени причини, последниве два дена го вежбам 30 days shred level 1. Планирам да го комбинирам со трчање за почеток, а моја најголема мотивација сте сите вие тука, особено @AnaKarenina. Па поздрав до сите активни во темава.
Јас денес пак се решив за видеата на Кејси Прво малку кардио за загревање После одбрав пилатес видеа за нозе, задник, раце и стомак Видеата не се многу долги, ама вежбите се ептен ефикасни. Особено ме изненадија вежбите за раце - делуваат наивни и по малку чудни, ама рацеве и рамениците премногу ме болат Мотивации
Далеку сум од Струмица ја освен ако не најдам некој од таму да ми провери... Сепак се распрашав низ шнајдериве овде во Гостивар би можело да се сошие ама како ќе испдне Бог знае. Им шиеле на танчеркиве овде слични работи па затоа знаеле...Замисли дури и ме прашаа зашто ќе ти е Фала ти за одговорот. Поздрав
Да ви се пофалам ако ги немате пробано од Jillian Michaels новите вежби да ги пробате. Почнав со нив еве веќе една недела ќе правам како ги вежбам и сум задоволна. Не се долги, околу 30 минути со се истегнување 35 минути фаќа и ги опфаќа сите групи на мускули што е добро. BodyShred се вика новиот пакет и ви го препорачувам.
Јас сум од Стр. па ги видов не се скапи околу 500 денари се. Пиши ми во инбокс ако ти треба, ќе се договориме не е проблем. Позз
На aliexpress има. http://www.aliexpress.com/af/waist-...ative_id=AS_20150925005224&isViewCP=y&catId=0
Одамна немав вежбано Инсенити, па денес се решив зa Max Out Sweat Сум заборавила колку се потиш со Инсенити Патем, благодарност до @Elen4e89 што ги сподели новите вежби на Џулиен, и нив да ги пробам. Одма си ги симнав, не се сомневам дека се добри Мотивации
@AnaKarenina Jillian е закон хихихи јас еве веќе една недела ги вежбам вака задоволна сум. До душа имам нешто и порано вежбано нејзино ама овие и се топ. За Insanity искрено ме мрзи многу ми се долги немам толку време, се правам чорби дур вежбам. па дур се средам после офтика хихихи.
Денес Бидејќи минатиот пат го вежбав Max Out Sweat, ова ми дојде некако полесно. Ама во секој случај е одлично кардио и согорува многу калории (како и секое видео од Инсенити програмата). Само правилно да ги правите вежбите и да не забушавате. Мене ако ми се тешки некои вежби, обично ги правам поспоро, ама не застанувам Мотивации
gi vezbam ovie vezbi pijam mnogu voda , imam uste salo pa da go skinam i toa , pa ke odam na muskuli you can do
Денес Body Revolution Cardio 3 Ова е последно кардио од целата програма, па според тоа е и најтешко. Вежбите се прават во три серии, без пауза. Го нема на YouTube, ама можете да си ја симнете програмата, има торенти. Супер вежби има, ќе ви се најдат Ми тргна со кардио периодов, само перам хеланки и рамбовки Ама здравје нареднава недела само ќе пешачам, нема да можам да вежбам, па се форсирам сега. Мотивации
Знaчи вaкa...пoрaнo имaв 50кг пa се пoпрaвив нa 55..a кoгa имaв 50 јaдев сaмo oвoшје и зеленчук.,,сегa истo јaдaм плус oдaмa 3 денa неделнo нa фитнес кaде штo 1сaт oдaм нa лентa и некoи вежби сo тегчињa нoo немa резултaти ништo истo килaжa ? Стрaaв ми е немoжaм дa се врaтaм , сегa нaјвеќе се сoмневaм дa не ми влијaе јaдење нa грoзје бидејќи пoвеќе јaдев сезoнaвa ...хееелп , фaлa Ви oднaпред Убaв ден
Е јас дојдов да се пофалам, после вежбај па остави па пак вежбај па остави имам пишувано и кога вежбав некогаш и не пишував. После долго време можам да се пофалам дека ја постигнав својата цел. Од 68 килограми минатото лето сега сум на 56, според висината би требало да имам 53 ама и вака се чувствувам супер. Сега вежбам 3-4 пати неделно.Сепак, сакам да ви кажам дека ако сте упорни и ако навистина нешто сакате ке успеете, само верувајте во себе. *
Какосте фитнес девојки? Јас непрестано вежбам ,среќа што секогаш си наоѓам мотивација а и навика ми стана ова вежбањето ,здраво тело здрав дух на крајот ке се иплати