После доооолго време, се одлучив да повежбам по дома, некои ситни вежби: стомачни, чучњеви и сл. Многу кратко вежбав но беше интезивно така да нозете, рацете, стомакот ме болеа саат време. Уште една цел за денес ми е да пијам повеќе вода, си наточив вода во шише литар ипол и сакам цело да го испијам денес, многу малку пијам вода преку зима и сакам да го поправам тоа. Мотивации: Да бидам искрена, животот некогаш сам по себе те инспирира да станеш и да го мрднеш газот. Еве една сликичка, колку да немам ништо:
Во право си. Мотивацијата си доаѓа кога најмалку очекуваш, онака наеднаш. Иначе и јас многу малку пијам вода, ама си имам една финта.. наместо само вода си истискувам пола лимон на шише литар вода и така по можам да ја пијам. Пробај..
Луѓенца гледам темиве за аеробик се неактивни па ќе прашам тука. Каде има најефтин аеробик и по која цена ? Или зумба евентуално...
мoтивaтoри, aј кaжете ми некoјa aпликaцијa зa брoење кaлoрии фaлa. Спојлер мoже не е прaшaњевo вo сooдветнa темa, aмa aпликaцијaтa ќе биде зa мoтивирaње де
Dancers United leptokarija. Zumba dva pati nedelno 800, tri pati 1000, cetiri pati 1200.. Gledam fino se potat, devojkive zadovolni..
Toe toches 20+50sec. Lunges 30 Squats 50 Donkey kick 30 left/right Bridges 30 Pile squats 20 Crunches 30 Plank 30 sec. Wall sit 1 min.
Toe toches 30+60sec. Lunges 40 Squats 40 Donkey kick 40 left/right Bridges 40 Pile squats 20 Crunches 50 Plank 30 sec. Wall sit 30 sec.
Јас за вчера ќе си пишам. - Загревање 5 мин. - првото што ми искочи на јутуб - - - - Истегнување Мотивации:
Jas denes od sabajlecki izvezbav eden cas ,za noza i zadnik ,suoer e vremeto ,imajte ubav den fitnes devojki pozdrav
Каде сте женски ? се чувствував како сама да си пишам на темава ,денес иако е тмурно и облачно времето не ме сопре да не вежбам,се осеќам супер после везбање и задоволно е ова ми дава и ми ја држи мотивацијата ,поздрав и бидете поактивни на темава
Тука сме @elisabeta, јас ќе те дружам Здравје планирам да си продолжам континуирано и оваа година. Изминативе десетина дена не вежбав, не бев дома, ама затоа удрив на пешачење. Бев убедена дека ќе качам некое кило, ама испадна дека сум симнала 2 За денес се одлучив за моето омилено NMTZ Осеќам дека малку ми паднала кондицијата, знам дека ќе ме боли цело тело утре, ама ќе помине Мотивации
http://forum.femina.mk/members/anakarenina.46860/ И мене no more trouble zones ми е омилено но тешко го издршувам до крај. Плус не вежбам се со тегчиња си паузирам . Ама и проблемот ми е што имам од 3 кила а тие се тешки за сите вежби. Вчера бев на кик бокс. Инаку денес правосмукалката и крпата за прашина планирам да ги користам за вежбање