4 вежби гради по 4 серии, 2 вежби рамо по 4 серии и 1 вежба трапезиус и малце вежбање со чинијата, зошто знаеме дека храната е минимум 70% од тренингот
Многу се добри вежбиве за една недела се гледаат резултати, се затегнува телото, се оформуваш, секако со пазење на исхрана, после 6 часот никако јадење некоа овошка ако не можете да издржите..
Јас денес конечно се запишав во теретана правев вежби за нозе задник раце кардио цел саат се изнавежбав
Ај со среќа нека ти е, најинтересно ми е вака со ентузијазам коа влегуваат луѓето, па набрзо поголем дел од нив го губат, се надевам ти ќе бидеш од оние на кои само ќе им се зголемува желбата добродошао у клуб, сједи удобно се смести
Haha, go sledam I na fb, ali formataa mu e nestvarna za natuural, moze treba I nie po nekoe hormonce da zeeme na temava I doosta se motivirame samo
No More Trouble Zones не е нималку лесно видео, особено за почетници. Земи си помали тегчиња за почеток, тие од 3kg ти се многу. И мене на почетокот ми беше ужасно тешко, ама после редовно вежбање дури и си додавав тегчиња на вежби кај што немаше А резултатите се фантастични! Целото тело ќе ти се зацврсти, зашто има вежби за буквално секое мускулче што постои. Он топик, денес се решив за уште едно видео од Џулиен 50 минутно кардио, без престан, без ниедна пауза за вода Ама добро се испланирани вежбите, таман мислиш дека ќе приумреш, доаѓа некоја полесна вежба која е повеќе за затегнување. И баш тоа ми се допаѓа кај оваа програма - повеќе е сконцентрирана на кардио и горење калории, ама паралелно има и вежби за зацврстување, што е одлична комбинација. Постојано си во движење, нема застанување, а после се осеќаш одлично Како што бев пмс-овски (не)расположена, добро ми дојде да се испразнам од целата негативна енергија. Мотивации
Da te prasam ovie vezbive za koj del na teloto se najmnogu skoncentrirani ? Dali se za okolu kolkovite i butovite ?
Вчера пешачење по планина до врв, а денес дома извозев 10km точак И така, убаво да се заврши викендов, па уште поубаво да се спие Мотивации
луѓе сакам да ослабам ама мајками не ме постава да одам на фитнес ...демек многу ќе го стегнеш салото отколку да ослабеш.....друго решение да предложите
За слабеење најдобра опција ти е трчањето. Ништо друго не ти треба за почеток. Само што времево надвор веќе заладува, а јас обично навечер вежбам, па сега стагнирам со трчањето за да не испонастинам. Ама денски уште е убаво времето, ни друштво не ти треба за трчање, само слушалките на уши И симни си апликација на телефон за броење километри и калории, чисто да имаш ориентација колку си истрчала, па секој нареден пат да ти биде мотивација да истрчаш повеќе
Можеби малку офф, предлог за ваква апликација, ама да не потребен интернет за да брои ( се надевам не ти звучи чудно прашањево )? Немам постојано интернет, а баш би сакала да имам прегледност колку км сум поминала и колку калории сум потрошила.