@simoncelicius јас ја користам Nike+ Running, не ти треба интернет за да ја користиш, единствено треба да ти биде уклучен gps-от за да те лоцира и после да ти ја покаже мапата кај си трчала
нема врска со темата но мала помош ке може ли? како се пуштаат слики во пораки кога идам на слики ми пишува вметни урл од сликата? како да пуштам слики од компјутерот? нова сум ве молам кажете ми како?
ФУЈ! Извини за гревот шо го сторив. Мислев ке ти беше од корист пошо очигледно веруваш у неточни работи кои се поврзани со твојата цел, без разлика шо ти праша друг член повеќе одговори за специфични цели како оваа е подобро нели.. Како и да е ако толку те вознемирив пријави го мислењето, блокни ме има разни опции. Поздрав.
@anakonda88 Јас ги вежбам за да се затегнам во стомакот и нозете имаш мн видеа на you tube можеш да си најдеш некои кој ти одговараат, но исто така овие се многу ефикасни (барем мене ми се) имам пишано и претходно.
Кајсте футнес people ? јас три дена немам вежбано ме болат синусите ако продолжам вака ке ми појдат мускулчината ,три дена замене е многу пауза .
Леле никако да се ставам во ред. Со вежбање сум ок, 4 пати неделно саат време, 2 пати кардио два пати пилатес. Проблемот ми е во јадењето и тоа конкретно доручек. Анам бе тој леб како да го исфрлам. На работа сум и лиснати и сендвичи ми се јадат шо да правам. Ќе изедам,овошје, кафе, чај и иако фиокава ми е полна со чиа семе, семки, бадеми, па и авокадо имам моментално (чекам да узрее) мене пак ми иде раката кон лебот.
Здрaвo..епa вaкa незнaм тукa дaли дa пишaм , aмa aјде... Минaтaтa гoдинa бев 54 и јaдев сaмo јaбoлки и цитруснo oвoшјњ и зa месец денa стaнaв 50 тaмaн..,a сегa летoскa бев нa сезoнскa рaб и пaк стaнaв 54 ии пoјдoв нa фитнес еве oдaм 2 месеци a се хрaнaм сaмo сo сaлaти и oвoшје и рибa oд месo , и сегa сум пaк истa тежинa, a јaс кaкo се чувствувaм сo прoменa. Знaчи лaни без вежбaње нaмaлив сегa незнaм зoштo немoжaм ? Некooј сoвет ? Извинете зa дoлг пoст и у случaј aкo сум утнaлa темa! Имaјте убaв вечер , пoздрaв !
Денес пак 10km точак Ми се трча, а не ми се излегува надвор од што смрди Здравје следна инвестиција во справи за вежбање ќе ми биде лента за трчање. Малку да го одморам точаков Мотивации
Денес се одлучив за Ripped in 30 Week 2 Ми се допаѓаат овие програми на Џулиен, 3+2+1 рутината е супер, зашто има и добри strength вежби од кои вриштат мускулите, а има и кардио од кое убаво ќе се испотите. Башка во денови кога немам многу време за вежбање, супер ми доаѓа, зашто максимум за пола саат завршувам, а се чувствувам супер после тоа Мотивации
Ја вежбам веќе 4 дена П90Х, може не е многу денови но за мене е резултат. Со оглед на тоа дека сум мрза јас се радувам што сепак сум упорна и сакам да вежбам. Вчера и денес се занесов толку што вежбав пола час знам дека на почеток несмееш да се форсираш, но сепак мислам дека можам да издржам. Е сега проблем ми е исхраната, вчера пробав без леб да бидам, комбинирав нешто со бисквити смути и тоа што има ручек, но луѓе денеска практично утрината ми се слоши. Очигледно е многу тешко без леб, дајте некоја соодветна замена за лебот?
Прво напиј се чаша лимонада со мед. И доручкувај смуди, обавезно банана нека има, друго овошје, зеленчук, житарки и протеин, пр. кравја сурутка. Не е тешко без леб, само треба да бидеш упорна. Моево вежбање месецов наназад е танцување секој ден, најмалку еден час.
Има на Виталија. Мислам дека има и во Тинекс и во Рептил, ако немаш во близина продавица на Виталија.
Зумба, зумба зумба! Веќе втор месец идам и толку позитивна енергија немам осетено одамна, ама и на иструкторките алал да им е заслужни се и они за тоа. Мене самото играње, самото движење ме расположува и кога си идам накај дома сум уморна и насмеана. Секој дел од телото се активира и засега ми е сосема доволно 3 пати неделно да вежбам.
Оваа ти е сурутка во прав, и се додаваат две лажици во смудито, мешаш и пиеш. Е да, имаш кравја сурутка 12% протеини и козја со овчо сурутка 80% протеини. Јас досега само кравјата ја користам, доволно ми е.
10 min warm up 4 x 20 walking lunches 4 x 20 squats 4 x 20 jumping squats 4 x 30 calf raises 4 x 20 pistol squats 4 x 59 yard sprints Не е проблем тежината на тренингот за нозе. Проблемот доаѓа кога треба да си одиш дома а живееш на 4ти кат во зграда .. Peace .. ПозЗ3³ ®