Вчера прескокнав, но не можев од кревет да станам..женски маки. За денеска: x20 + 60 чучњеви и 40сек. планк
Денес се размрдав малку со зумба. И малку акција... Расположена сум уште за вежбање па ќе направам уште неколку вежи за раце и трчање околу 10-15 минути.
Денеска ранобудна ќе се обидам да ги направам и двете видеа од распоредот за Јануари на Кејси. Второто посебно, плус планирам 4 вежби за стомачни по 4 серии и 2 минути планк. Видеата се:
Денес во теретана -leg day. Омилен ми е. Дома : Ептен сум задоволна од својот перформанс денеска. На распоред до крај на денот имам многуу храна и одмор.
Leg day: 60-squats 40-hip thrusts 60-leg lifts 60-clams 50-lunges 60-donkey kicks 1min wall sit 60crunches 50sek. plank
Браво девојки Денес изгледа сите сме убаво расположени за саботно вежбање Благодарност до @kjukli што ни ја посочи Ребека, денес вежбав со неа, ги истерав овие видеа Супер се Не сакам кога се тегавам и губам време на вежби кои немаат толку голем ефект. Овие се кратки, ама ефикасни. Инаку, може ќе ми се смеете, ама морам да си кажам како јас ги издржувам тешките вежби од кои мускулите вриштат - си пеам Така не мислам на болката, па побрзо ми поминува вежбата. Денес еве ја следев Ребека баш како што ги прави вежбите, не се откажав и не одморив ни за секунда, ама се утепав од пеење Мотивации
Ептен burning ќе биде утре цело тело. Денес 4 видеа извежбав со Ребека. Да редактирам, @AnaKarenina нема на што мила, ептен е ефикасна, мило ми е што ти се допаднала. Се надевам ќе терам вака цел месец со неа, а и понатака.
Неделава малку забушавав, ми се погоди да вежбам преку еден ден и со исхраната сеуште се мачам Ама ќе бидне кај да и тоа, ќе се усовршам Инаку денес мајка ми ме гледа после недела и ми вика ама ти си ослабела малку и јас А вагата па не покажува дека сум ослабена. Сигурно е расипана де Денес повторно со Џесика се дружев 40тина минутки:
Сите сте вредни Сум заборавила колку всушност е добра Ребека за 20 минути направи вода да тече од мене + 70 squats, 1 min. plank
Денес пак со Ребека, ама овојпат одбрав кардио Се мислев дали воопшто да вежбам денес, прво затоа што вчера убаво извежбав, второ затоа што од рано сабајле цел ден сум во движење, со генералки низ дома, па не сум седната. Ај си викам едно видео со Ребека, па после ај уште едно И така, сега конечно можам на раат да се излежувам цела вечер после добар туш. Куќа тип топ средена, куче и желка подмирени, така што не очекувам никој да ме 'рчка Мотивации
После овие два празници и + на татко ми роденденот мораше денес малку повеќе, да се стопат руската и кифлите( и една добра голема количина слатки ) Зумба: Загревање: И за крај: Ако се прашувате дали имаат ефект овие вежибите што ги правам, ви потврдувам дека има. После редовно вежбање во рок за 2 недели приметив колку повеќе ми е тониран задникот и затегнати нозете со ептен дефинирани мускули, рацете исто така ми се затегнати а стомачни сеуште немам за жал, ама на добар пат сум. Стомакот кој толку многу ме нервираше веќе го нема а и ми се примеќаат две плочки, ептен малку вака кога ќе стегнам, за да ги дефинирам ќе ми треба повеќе работа и помалку јадење. Инаку да напоменам, не сум дебела јас, имам само 60 кг и вежбите ги правам само за да се затегнам а и да се осеќам убаво во своја кожа. Немам некој посебен режим на исхрана, јадам и нездрава мрсна храна, пијам алкохол и кафе ама со вежбиве мислам ги согорувам тие сите калории до крајот на денот. Бидете си самите на себеси мотивација, само така ќе постигнете повеќе. Нема да сум задоволна се додека не се погледнам во огледало и кажам дека успеав, нема.
Денес фитнес во природа ,втора недела после голема пауза со фитнес ,мотивација затегнатото тело и желба за уште подобро ,поздрав фитнес девојки имајте убава вечер
Денес некако сум преморена, до 5,30 на работа останав па проправив некои вежби колку да не е без ич. Планирав да почнам со некоја програма денес ама тешко, едвај направив по 20тина до 30 Squats, Lunges, Bridges, Scissors, Arabesque И еве пред да го пратам постот се обидов и 20 минутно кардио да извежбам ама до 10 минута едвај издржав Ај утре се надевам подобро ќе извежбам, како и да е нема откажување
Денес еден час пилатес, комбинирани вежби со многу табата и кардио. Си го испотив газето буквално. Мотивации:
Каснам денеска со вежбањето, на работа, шетав малку повеќе после тоа и сега му е мајката за вежбање. Денес го почнувам новиот календар за Фебруари на Кејси (ве напнав со неа), прво почнувам 20 минути орбитрек па следните 5 видеа: Мотивации:
девојки немате престава колку ме мотивирате што секојдневно постирате што вежбате и вашите линкови ,слики и итн. , почесно место за сите вас