Денес нозе и задник. Видеово е едно од најкратките видеа што ги вежбам а и ми се чини дека е едно од поефикасните. 100 calf raises 50 squats 1min wall sit 50 leg raises 50 side lunges 50 lunges
Еден час пилатес и доста пешачење денес. Нозете не си ги осеќам. Имавме загревање со кардио, мнооогу чучњеви, вежби со тегчиња за горниот дел од телото и малку табата. Мотивирана повеќе од било кога . Многу се радувам кога добивам искрени и издржани комплименти од паметни и убави жени. Денес добив еден таков, токму пред вежбање.
Успеaв !!!!!! Пoсле втoриoт круг т.е пoсле 14км имaв време 1:06 Сo тoa темпo 1:35-1:40 ќе истрчaв Али oсетив бoлкa у кoленo и пред цел 4-5 жени ме пoминaa Ме претрчaa де Здрaвје зa тoчнo месец денa е скoпскиoт мaрaтoн, бaрем 1:35 ми е целтa.
Ги вежбам, вежбите за стомачни, и плус секој втор ден додавам видео, за затегнување на нозете и задникот, и обавезно некое кардио од 10-15 мин максимум
Денес бицепс, гради + стомачни на крајот (15тина минути) Се изненадив дури кога се погледнав убаво каков прогрес имам направено од почетокот, најмногу за стомачните. Дефинитивно ги издефинирав добро, секое мускулче се отцртува. Но тоа можеби дека сум слабичка, па лесно ми оди. А другиве делови од телото, не растат некако... Но нема откажување.
Јас многу се нервирам па, од четвртокот немам вежбано Во петокот ко дебилка некоја кога сум се траснала на паркет газот го скршив дефинитивно, уште ме боли И ко ќе тргне што викаат од сите страни Ѓорѓи сардисан- се разболев викендов, целата сум затната Ми фали вежбањето
За денес комбинирано стомачни плус вежби за нозе(најмногу чучеви). Сега видов на календарот, вежбам веќе 2 месеци и веќе има огромна разлика. Мислам најголемата промена што се случи кај мене е тоа што самодовербата дупло ми се накачи од кога почнав да вежбам. Не се откажувајте, за нас самите си правиме.
Нов рекорд 20 круга трчање + 21 круг брзо пешачење =41круг по 200м + 650м од патека до дома = 8850м Се гордеам со себеси. Во саботата почнав со 3500м, а денес со дупло повеќе Денес почнав со малку вежби: 10 подигнувања на тегови по 5кг еден тег 15 чучњеви исто така со тегови од по 5кг 10 стомачни Знам дека е малку ама после денешново кардио не сакав да се напрегам многу
Денеска си вежбав во домашна атмосфера. Се фокусирав на долните делови на телото. (нозе, задник, стомачни) И ајде малку мотивација. Ако имате лош ден, вежбајте. За мене тоа е рецепт за добро расположение.
леле дечки на форумов немам влезено можит 3 и пол месеци hey bitches I'm back денеска ~-~ Beginner 2.0 Week One : 30 second Plank 10 Sit Ups 25 Squads +
Ух, мускуливе ме болат од правење чучњеви ама мора да се издржи. Само јако!...Како сама си се бодрам... За денес 20 круга трчање + 20 круга пешачење по 200м = 8000м и во предходните постови не запишував, од дома до патека 650м и назад до дома 650м = 1300м. Се вкупно за денес 9300м
За денес Insane Abs - Insanity. 50 squats 50 lunges 50 side lunges 50 bridges 50 calf raises 50 leg raises Almost died.
После цела недела пауза, 30 мин Орбитрек на разни нивоа, претежно потешки Инаку луѓе стварно сум ослабната во и струков (иако има уште малку тука за топење), сите пролетни пантолони лани што ми беа таман или потесни сега ми се лабави
Extreme legs workout: 100 squats 90 reverse lunges 80 single leg deadlifts 70 mountain climbers 60 bridges lifts 50 calf raises 40 plie squats 30 crossover lunges 20 jump squats 10 burpees