вежбај ги овие барем три пати неделно и ќе имаш резултати загарантирано. И ја се мачам со долниот дел еве веќе долго време, кардио правам, инсенити двата дела ама гумата околу стомак сеуште е присутна. Со лесно!
Вчера едночасовен утрински пилатес тренинг. Почнав и пак да правам 30 day squats challenge, денес ми е трет ден. Задоволна сама со себе денес.
Insanity - Cardio Abs, се плашев да го пробам видеото само поради она „кардио“ а уствари ова било нешто прелесно кое го завршив до крај без паузи. Пократко видео, не е како другите но со поинтензивни вежбички од кои боли цело тело, не само стомачните. + имав уште енергија за вежбање па решив уште оваа видео да го завршам.
За денес на распоред Friday Fight Round 2 Insanity, како и следните видеа за стомачни: Ќе го правам и предизвикот за долниот дел од стомакот. Малку мотивација:
E da se pofalam denes se merev i vkupno 13,5cm (struk zadnik noze race) sum namalila za prviot mesec od programot insanaty...e sea denovive mala pauza imam zosto sum nastinata amaa toa e
Морам да признаам дека одамна не сум ја посетила темава, а тоа значи дека одамна немам вежбано. Денешна мотивација за трчање ми беше ужасно досадниов предмет што ми е за во понеделник, па за да ја избегнам таа обврска решив да истрчам некој круг низ маало (отприлика 30 минути брзо трчање). Плус неколку серии squats и стомачни обавезно. И искрено супер ми дојде, сега еден туш и да се фрлам на учење.
Денеска поради наплив на неисцрпна енергија се концентрирав на високоинтензивни вежби плус тежински тренинг и тоа изгледаше вака (во домашни услови): Можев и уште да терам ама доста е за денес, време е за туш, највкусен ручек и заслужен одмор
Денес на мени пешачење и едночасовен тренинг со фокус на раце. Сфаќам и дека вежбам за здравје покрај изгледот кој нели колку и да одрекуваме ни е многу важен...
Денес на ред Upper body, арно ама пусти женски проблеми, ги извежбав само овие вежби, по една серија И мотивации:
Од вчера трката на 5 км, прв тренинг после полумаратонот Првите 2 км, речиси до Александар Палас бев рамо до рамо со тие шо победуваат на секоја трка, али не можам да трчам со таа брзина 5 км
Денес Insanity Max 30: Max Out Sweat Workout + 250 скока на јаже Од Max 30 програмата порано имаше неколку видеа на YouTube, ама сега гледам дека ги тргнале. Како и да е, јас најдов торент, еве ако некој сака да си ја симне целата програма Има многу видеа, така што сигурна сум дека ќе најдете нешто што ќе ви се допадне. Мотивации
Денеска ми беше малку lazy day, времето го кривам за тоа, ама сепак издвоив време за вежбање. Од Insanity вежбав Max Out Power, 20 минути Орбитрек, како и овој предизвик и ова видео три пати: Малку за мотивација: