Денес Insanity Max 30: Friday Fight Round 1 Го имам вежбано и претходно, да не должам многу, Инсенити ми е едно од омилените фитнес програми, така што секако го препорачувам ако сакате убаво да се испотите И јазикот да ви падне до колена Мотивации
10 минути на бицикла за вежбање warm up ( менував меѓу левел 1 и левел 2 ) 50 squats и првиот ден од 3 week Ab challenge - ebook
Едвај 20 минути извежбав од видеово, а претходно без проблем цело го терав Е така ми е кога забушавав, сега исто како почетник сум
Ја видов темата и ви се придружувам Денес еденчасовен пилатес тренинг, и нови резултати после еден месец. Килажа иста, и намалено 7 цм обем на абдомен Најголема мотивација сум си јас самата кога ќе се видам во огледало
Today was a good day - - - - - - - - - - - - - - - - - Fitnessblender - Cardio Warm Up Butt and Thigh Workout Спојлер 50 squats Habit Abs 21 Day Challenge Ebook - Day 2
За денес го одбрав ова видео 45 минутна комбинација од брутални кардио и strength вежби За денес се мислев да паузирам после три дена интензивно вежбање, ама бев нешто убаво расположена, па ај викам една табата да истерам Како што имав напорен ден, ова ме докрајчи... Убаво ме измори и испоти. Сега уште и кутрето да го прошетам and I'm done for today Мотивации
sweat mode : on денес Day 4 & Day 5 Habit Abs ebook Quick Cardio Warmup - blogilates Спојлер: видео Freeletics Bodyweight (app) Athena full workout Спојлер: Athena 25 mountain climbers 25 sit ups 25 squats 25s rest 20 climbers 20 sit ups 20 squats 20s rest 10 climbers 10 sit ups 10 squats 10s rest 5 climbers 5 sit ups 5 squats
Одмарам стомачните денес, вчера пак вежбав Инсанити, веќе не ви пишувам за тоа, секојдневна и досадна рутина ми е а не сакам да се повторувам по стоти пат, не дека не вежбам. За денес нози, иако не ми се вежбаше ни малку тоа. Утре нема да можам да одам, интересно...
денеска малце по-опуштено Day 6 Habit Abs ebook - 7 minutes Home Ab Workout - youtube Спојлер: видео Quick Burn Saddlebags slimdown! - youtube Спојлер: видео
Девојки јас бежбам саат ипол навечер ии незнам дали ќе ослабнам од вчера почнав хахаха може така да се ослабне од утре ќе пешачам со мамичка окоу два саати така иам во план..Ќе има резултати а што викте ?
денес lower body - legs & thighs Skinny Jeans Workout Спојлер: видео Quick Burn INNER THIGH Workout! Спојлер: видео + 25 Lunges
Денес - еден час кардио. Опасно добро потење пропратено и со по некоја вежба за затегање, во главно фокус на задник и нозе. Плус пешачев доста денес, само што каснав лубеница, уживам на свежото време и сум комплетно препородена.
@sofijanoka , да те пофалам, огромна мотивација си со посветеноста! Денес конечно освежи, па имав малку желба за вежбање: - 600 скока на јаже - 10 км. орбитрек
Малку микс денес на нозе и стомачни. Напореn понеделник, уште понапорна програма за вежбање, ама ако. Резултатите се видливи, и не само за мене туку за сите околу мене. Тоа мотивира уште повеќе. Плус гледам по себеси, вежбите порано што ги правев во текот на цело вежбање, денес ми се само загревање. Плус Insanity - Insane Abs.
8 min abs workout 1000 скока на јаже со пауза на 50-тиот или 100-тиот и уште 350 без престан Орбитрек, 30 минути
Денеска имав вишок енергија , одвај чекав да залади времево па да вежбам се чуствував дека треба стомачните да ги повежбам и низ тоа додадов кардио овие 4 видеа за денеска + неколку вежби за нозе 1. 2. 3. 4. 5. 25 lunges ( each leg ) 6. 20 squat & squeeze
Денес само возев велосипед мислам дека доволно беше. Сакав да вежбам зумба и стомачни ама тоа за утре ќе остане. Денеска добро се изморив