Вежбам и деновиве, само немам време да пишувам. Еве моментално стомакот ме убива од вчерашниот тренинг а се спремам и утре утрински да правам. Најубаво. Во хороскоп ми пишува да преферирам групно вежбање, зашто инаку ќе ми било депримирачко. True dat.
Вчера имав ден за одмор и едвај издржав Ете, убаво е кога вежбањето не ти е обврска туку задоволство. Се потешки ми се rest days, си имам потреба од вежбање а не ми е доволно само обично шетање или пешачење, пукам од енергија. Но знам колку е важно да ги одмарам мускулите за да растат, така што ќе си трпам. Како и да е, денеска: Фокусот беше на раце, гради, грб плус 10мин стомачни. И за сите што беа вредни како мене денеска
Да секако дека може. Мислам дека оваа година рекордот за трката од 5км беше 16 мин. Тоа се 3 мин и 12 секунди за 1 километар.
Warm Up Abs Yoga Спојлер 10 day fat burn - 7 minute abs Спојлер Low Impact Cardio Fat Burning WO Спојлер
Денoвиве не идaм нa дoлги дистaнци туку спринтaм. Нa 2км зaстaнaв вoдa дa се нaпијaм и не кликнaв пaузa и oтиде вoзoт. Инaку 3:47зa км трчaв. Е aмa дa се oдржи тoa темпo 20км е предизвикoт... У септември имa у Oхрид нa 30км бaрем 4:15-4:20 пo км дa се oдржи тoп ќе е. Нa скoпскиoт ми беше 4:57
Денес ми е последен ден ос 21 day fix, а од утре здравје продолжувам со 21 day fix extreme! Едвај чекам!
Денес - No More Trouble Zones - Bodyweight Only Fat Burning HIIT Cardio Workout + Total Body Toning: Fitness Blender Blend Периодов не вежбав нови видеа, па затоа не пишував во темава, ама редовно ве читам Денес за прв пат го пробав кардио видеото од Фитнес блендер, па дојдов да пишам импресии. Супер е, вежбите не се само типично кардио, туку добри се и за зацврстување. Единствено нешто што им фали, како и на секое друго Фитнес блендер видео - музика Па си го пуштив ова во позадина, да не ми биде толку досадно. Времето е тапа за вежбање, или треба рано насабајле, или касно навечер... Дури и сега е жешко, ама некако се издржува. Сепак, гледам дека темава е активна и баш ми е мило Мотивации
По втор пат почнувам со Yoga Camp, Adriene најмногу ми одговара, а скоро сите видеа од неа ги поминав, освен оние за почетници. Денес ова на распоред: 8 минути вежби за стомачни 800 скока на јаже 20 минути орбитрек
Jaс вежбам скоро секој ден , но не сум напишала одамна. Бидејќи се стопли времето повторно му се вратив на јажето-омилениот реквизит Ги открив од неодамна дечкиве , имаат интересни видеа. Ова видео го поминав 5 пати, 30 минути и плус вежби за стомак Еве и некоја мотивација
Во понеделникот едночасовен тренинг со тежини (тегчиња) конечно. Тотално препотување и супер затегање. Програмава и јас сме просто во врска љубовна! Денес утрински час. Од се по нешто, strenght, задник, стомак, нозе, раце. Ете затоа толку многу ги сакам. Во еден час ми стваат се што ми е потребно, максимално добро и супер интензивно. После утринското вежбање, ми следеше банана и уживање во сонцево па колку и да е пеколно. Зен.
Денес Insanity Max 30: Sweat Fest Ко бајаги ќе трчав денеска, така ми беше планот, ама нема шанси да излезам надвор на времево Па се одлучив за кардио, овојпат нешто од Инсенити пакетот што до сега го немам вежбано. Мислам дека нема потреба да кажувам дали вежбите се добри Малку ме болат мускулите од завчера, колку и да имам кондиција - NMTZ секогаш убаво ме толчи Башка мачно ми е што времево е тешко, имам поголема потреба за вода, а кога вежбам кардио гледам да не пијам многу, за да не ми кљумка стомакот Туку, ај доста го тупам, еве по некоја мотивација
Zdravo ve zamoluvam ako imate nekoj sovet okolu ishranata da namalam 4kg. Se obiduvam nekoe vreme a ne bidnuva si ja sakam starat kilaza. Taman od stes od nervoza gi vartiv sega se meram plus 4 za dve nedeli jas sum rekorder. Imam problemi so zeludnik i koga ke ogladnam vednas mi se se slosuva. Eve kakva sum bila eve me sega vezbam i se i nema rezultati