Денес на мени - едночасовен тренинг со медицинка од 2 кг. Многу потење, фокус на нозе, квадрицепсот ме боли од претходниот час, сега задна ложа уште толку... Чучњеви, скокови, комбинации од вежби. Сега сум препородена, ова е петок каков што го сакам! Напорен ден со обврски, премногу мејлови и пораки, комплетно се освежив на вежбање... Пак ме искоментираа девојки што не ме виделе... Мотивација ми е сеуште кога вежбам во шорцеви и си ги гледам нозете...Психолошки делува скроз. Плус многу сум навлечена на свежа храна, овошје и смудис!
Јас сум многу слаба,никако неможам да се здебелам а имам скоро 17години и сакав да прашам дали ако почнам да вежбам и да јадам повеќе од тоа до сега што сум го конзумирала, дали ке има шанси да качам некое кило? и плус да оформам задник нозе.. Прашувам овде бидејќи вие вежбате и имате искуство???
Јас сум немала проблем со ниска телесна тежина, но сум читала за доста такви фитнес трансформации со постигнување на поголема тежина и поздрав изглед. Пребарај (пред и потоа) слики за Emily Skye, таа е еден од фитнес моделите кои на почетокот биле преслаби.
Вчера едночасовен тренинг, ооооох, каков напорен! Без многу реквизити освен тегчиња, вежби за раце, нозе, задник...
Од понеделник и јас повторно започнувам со "некаква" физичка активност после толку месеци, па ќе се активирам во темава. А "некаква" стои во наводници затоа што после повредата ова со што започнувам e ништo во споредба на вежбите што претходно ги правевев. Но сепак почнувам од некаде и тоа сега засега ќе ми биде доволно. Како и да е, да не бидам офф.
Еден месец во теретана. Веќе имам видливи резултати Ми се допаѓа тоа што гледам како моите мускули почнуваат да се оформуваат
Браво за вас девојки редовно што сте активнии Јас немам вежбано месец ипол и денеска малку да се загреам за да почнам од понеделник активно ке имам проверки во декември направив 60 стомачни и 60 чучњеви истрчав некои си 15 мин пола трчав пола одев, нозете не ги чувствувам, колку ми е сега криво што не сум вежбала, ама памет за друг пат
Денес Прв пат вежбам со девојкиве, случајно ги најдов на YouTube. Мене ми се симпатични, вежбите се добри, особено ми се допадна второто видео, зашто е комбинација што јас најмногу ја сакам. Мотивации
Здраво од мене, одамна не сум пишала тука, но тоа не значи дека не сум во форма Една недела веќе напоредно вежбам Т25 и PIYO, и обавезно кардио 20-30 минути зависи од денот како ми е и вежбам некои од Popsugar fitness. Денес вежбав: - Т25 Cardio Alpha - 20 минути Орбитрек и ова видео: Мотивации:
Еден и пол час во теретана. Цркнав Ги зголемив сериите на секоја справа, највеќе постигнувам на нозе, правам 100 во една серија со 25кг. на оваа вежба Спојлер На другите малку послабо, но сепак не се откажувам. Кога си ги гледам мускулите само си викам -Горда сум на тебе, те сакам Мотивации:
Денес Ова го имам вежбано одамна и сум го запамтила како добро видео, па кога денес наидов на него барајќи HIIT вежби на YouTube, одма кликнав и знаев дека ќе добијам kick butt workout Мотивации
Квалитетно потошен еден час во теретана. Веќе ми стана навика да вежбам. Со трчање одам до теретаната, не сакам да излезам од неа Малце офф. што јадете после вежбање?
Јас во последно време си правам smoothie мешам се што ќе најдам при рака и обавезно додавам јаткасти плодови и исклучиво го правам со вода, со млеко или јогурт ми е грозно, не ги сакам таквите мешавини.