Една недела излежување по каучи и кревети , најголем напор дигање и спуштање на лаптопот. Една недела после операција и забрана за напрегање. Најрано до декември чекам инвалидска пензија пред пак да се активирам Мотивација :
Здраво јас не сум пишувала овде но дојдов да ви се пофалам дека веќе околу еден ипол месец, па и повеќе сум активна и да ова се денешните вежби: и плус 100 стомачни
Не ми се верува колку само поисполнети ми се деновите откако почнав да одам во теретана. Повеќе енергија, повеќе оптимизам во мене, повеќе радост. За денес еден и пол час, највеќе обрнав внимание на нозете
Викендов во саботата ми беше одмор, обврски еден куп, но затоа денес продолжувам. На распоред ми се: - Т25 Total body circuit - 30 минути и ова видео: Мотивации:
За на сабалје,а и во било кој дено од денот.Случајно ги најдов ,супер се за по дома.Не треба многу простор.
После 2-3 месеци „пауза“ (читај: прекин) у вежбање, конечно решив пак да се враќам во форма. Нели пост-колоквиумски, да сечеме салото кое се таложеше додека учевме и јадевме се што ќе ни излезе пред очи. Комбинирани вежби за нозе околу 15 минути, плус нешто околу 5-10 минути стомачни. Како за почеток толку сила имав, некако тешко ми дојде и ова. Biggest mistake i ever made ми беше ова што толку престанав да вежбам, а добро си бев почнала околу пола година и повеќе со редовно вежбање преку ден. Ама овој стрес и насобрана енергија сега добро ќе ја потрошам, на најдобар начин.
Денес - 10km точак - Tank Top Arms Workout - 40 Minutes Zumba Cardio Workout Ко за после пауза од вежбање, добро се осеќам Мотивации
За денес со главен фокус на задникот, само не знам колку ефикасни ќе се покажат вежбите. + малку кардио и вежби за стомачни за околу 15 минути.
Мојот фитнес ден: -60 минути на лента,35 трчање останатото брзо одење.( -20 минути орбиртек- 200 калории -30 минути степер -430 калории После неколку дена не актива добро беше
Конечно назад во сала! Денес тегчиња на мени, додадов 1кг плус од она што вежбав претходно. Фокус во главно на нозе, комбинирани вежби и еден час тотална регенерација и препотување. Излегов со насмевка од сала. Мотивација ми беше муабетот со инструкторот и самиот тој... денес.
Денес Insanty Workout: Max Interval Sports Training 55 минутно кардио инспирирано од различни спортови. Со Шон Т и 30 минути ми се доста, не па цел саат Умрев, жива вода се сторив... Особено спринт вежбата при крај ме дотолчи. Како и секогаш после Инсенити, очекувам листовите на потколениците да ме болат, утре нема штикли Интересно е тоа што иако нема многу класични вежби за стомак, стомачните сега ми вриштат! Несвесно ги стегав при целото тоа скокање и рипање. Супер вежбање, иако не очекував цело видео да го истерам, зашто немав баш енергија. Ама самата атмосфера со Шон те води, после некое време не ги ни приметуваш минутите на тајмерот и дур да се свестиш - дошло време за растегнување Сега топол туш и под јорган, убаво да се спие Мотивации You skipped your workout?
ајде совет од вас ми треба, сакам да почнам со полесна програма, најдов видеa P90 workout програма. Се враќаш од работа во 17, ручаш и 18 те фаќа и кога е најдобро да вежбаш ??? Има врска после јадење, пред спиење? Ајде помагајте
Јас вежбам секогаш во 19 часот-20 кога како. Најдобро е да вежбаш 3-4 пати неделно и да правиш паузи некои денови. А за после јадење пред јадење тоа баш никогаш не сум обрнувала внимание едино после вежбање обавезно да касниш нешто било што дали овошје дали некоја салата или варени јајца и сл.
Денес No More Trouble Zones После Инсенити сè друго е мачкина кашлица Единствено проблем ми е тоа што сум настината, носот ми е затнат, грлото суво, па ми беше малку мачно дишењето. Ама убаво се извежбав Јас обично вежбам навечер, зашто исто така подоцна си доаѓам дома и доцна ручам, па вежбам некаде околу 9 саат. Во врска со јадењето, вежбај минимум 1 саат после оброкот. А во врска со спиењето, мене најубаво ми е пред спиење да извежбам, после туширањето сум препородена и најслатко заспивам Мотивации
ова за вчера дека заборавив да пишам,На Водно до крстот и назад вкупно поминати 17km и две парчиња домашна пица,1 чинија корнфлекјс...........................па добро ее
За да стопиме салото на стомакот морав кардио, а нешто што најмногу мразам ми е тоа. Видеото е нешто како комбинација на кардио и плус вежби за стомачни па се одлучив за него. Плус 100 чучњеви за крај.
Денес Insanity Workout: Pure Cardio Pure cardio си е pure cardio, не знам што друго да ви кажам Трае 40тина минути после кои вода ќе се цеди од вас На крај почнаа очите да ме печат од што бев испотена Со ништо немам проблем кога е кардио во прашање, ама оние burpees... не - ги - мо-жам! Ги мразам најмногу на цел свет! Мислам дека реално правам многу потешки вежби од нив, ама ете, не ги сакам и точка. Мотивации