https://www.youtube.com/playlist?list=PLFhFNYh-zwYzPzwdtXSczIpW98j0-bdLm posledno update-irana play lista so 7 vezbi.solidni nemnogu teski ne odzemaat vreme a davaat rezultati
Јас на ова топло само точак возам и тоа 10-10ипол навечер, зедов пред некој ден дома да вежбам нит клима помага нит ништо, ке паднев по 20мин, вода ко луда пијам на две минути... Ајде може ке залади а и точакот ми стоеше па ете сега послужи
Денес бев расположена за кардио Ова видео е без тегови, вежбите траат по 30 секунди и ниту една од нив не се повторува. Овие вежби се малку поинтензивни, со тегови се вежба (јас овојпат земав од по 2kg), а ми се допадна повеќе и затоа што инструкторката што во првото видео само ги покажува вежбите, овде самата вежба. Мотивации
Денес Прво отварање на јутуб - нотификација за ново видео на GymRa. Со Рејнир! Башка табата! И одма знаев дека нема да лутам по видеа за да одберам што да вежбам Го обожавам човеков. Секогаш има одлични вежби што супер ги објаснува, и што е најважно - забавен е. Прв пат вежбам со оваа инструкторка, не е лоша Првото видео ми удри на стомачните, а ова дефинитивно на листовите на потколениците Премногу скокање има. Мотивации
Денес Прв пат вежбам со Џејк и ептен ми се допадна Супер вежби за целото тело, убаво ме измори Кардио има само на почетокот, за загревање, после тоа сите вежби се за затегнување. Мотивации
Денес: - 10km точак - Toned & Defined Arms Workout Одамна немам возено точак, а имав серии за гледање, па ајде викам со еден удар две муви Обично со точакот секогаш вежбам раце, а за тоа Кејси ми е No.1 иако по 100 пати ги имам вежбано нејзините видеа Мотивации
Денес: - Focus T25: Beta Speed 2.0 Многу ја сакам програмава и секогаш ја бирам кога немам многу време за вежбање, а сакам убаво да се изморам и испотам, зашто сепак - Шон е во прашање 25 минути кардио без престан, дури ни секунда пауза за вода немаше - Toned Arms & Sexy Shoulders Workout As always - раце вежбам со Кејси Ова е поново видео и за некое чудо го немам вежбано Го истерав 2 пати, некако малку ми се виде само еднаш, или па можеби јас сум навикната на подолги видеа од неа. - Butt Blast И за крај задник со Ребека, до душа вежбиве мене некако повеќе ми удрија на нозете, а после низ коментарите видов дека не сум единствена Како и да е, ништо не е на одмет Мотивации
Денес - Body Revolution: Cardio 1 Ја сакам оваа програма на Џулиен, зашто секогаш имам чувство дека вежбам во друштво на супер луѓе, наместо сама дома пред лап топ Многу ми се забавно и секогаш брзо ми поминува времето, дур да трепнам сме дошле до третиот круг - 18 Min Fat-Blasting Cardio Workout with No Equipment Ова видео на GymRa прв пат го вежбам и ми се допадна Барав некое баш кардио, без тегови, па ова супер ми дојде после Џулиен. Мотивации
Денес во теретана: 25 мин точак, 25 мин орбитрек и стомачни (3х15 на 4 справи). Добро е како за прв ден.
Само што си дојдов. Од под туш да излезев, немаше да сум олку мокра. 15 мин орбитрек, 30 мин на една справа (не знам како да ја опишам) слична на точак и стомачни.
Денес добро кардио, да ги согорам палачинките од прееска - Body Revolution: Cardio 2 - 20-Minute No-Equipment HIIT Workout To Burn Calories Второто видео прв пат го вежбам и не е лошо, ама не ми се свиѓа тоа што вежбите се повторуваат 4 пати. Ај три круга некако се тера, ама после веќе ми досадува. И саат ипол ќе вежбам без престан, ама да ми се интересни вежбите, да се динамични и различни. Мотивации