и чучнувања. 1 и 2 ден во неделата се концентрирам на колкови и задник 3 ден нозе и 4 ден пак колкови и задник. За стомакот ми се daily routine.
Денес Со FitnessBlender порано многу вежбав, ама одамна ги немам дружено Видеата можеби не им се толку забавни и интерактивни, ама супер се склопени, вежбите се добро распоредени, секогаш однапред ја знаеш вежбата што следи за да можеш да се припремиш + знаеш колку калории отприлика си потрошил. После цел саат кардио и еден добар туш - најубаво се спие Мотивации
Денес T25: Beta - 7 Speed 2.0 Секогаш кога немам многу време за вежбање, а сакам убаво да се испотам и изморам, го бирам Шон. Порано ја имаше и оваа програма и Insanity и Insanity Max 30 на јутуб, ама веќе ги нема Мене ми се одамна симнати, ако сакате да ги вежбате веројатно можете да најдете торент на некој сајт. Мотивации
Jas porano mnogu vezbav, no bidejki nemav mnogu vreme i prekinav skros. Bas bi sakala da odam vo teretana, zatoa sto koga vezbam osekjam deka sum po energicna, a sega sum bas mrzeliva. Samo mi fali drustvo (Stip) . Ako e nekoj za neka me pobara.
Денес: - 10km точак - 23 Min Tabata Upper Body Workout - Back on Fire Двете видеа имаат одлични вежби, само што тоа на FitnessBlender е малку досадно затоа што е мртва тишина, нема ни зборење, ни музика додека вежбаш... И ми текна дека заради тоа порано кога вежбав нивни видеа, си пуштав и музика на друг tab на јутуб Кејси е секако позабавна, ама вежбите им се подеднакво добри и на двете Мотивација за вежбање денес ми беше тоа што се осеќав лошо, притисокот низок, поспана, се тетеравам цел ден, за никаде бев. И сега откако извежбав и се направив жива вода, одма се осеќам подобро Ама стварно, чесен збор Бонус мотивации
✝✝✝ Thank you Jesus for all the GAINZZ !!!! ✝✝✝ 2 sets of handstand push-ups 5 sets dips 5 sets pull ups 3 sets diamond push-ups 3 sets Australian pull-ups as a finisher - 1 min handstand hold, thuck planche hold, L sit hold П.С. Бидете си мотивација сами на себе ПозЗ3³ ®
Eпа денес не знам што ми беше ми требаше 2 саати да се натокмам во теретана да одам зошто страшно многу ми се спиеше... Eве јас што сработив денес : hip abduction 2 сета со по 12 повторувања со 80 кг и 3 сета со 10 повторувања со 90 кг cable pull through 3 сета 10 повторувања (45кг) = 2 сета 8 повторувања со 50кг cable squats 4 сета по 10 повторувања со 50 кг + 1 сет по 8 повторувања со 55 кг sumo squats 17,5 кг 3 сета по 10 повторувања smith machine squats 1 сет 15 повторувања со 8 кг (без тегови) , 2 сета со вкупно 33 кг 10 повторувања и 2 сета со вкупно 38 кг по 8 повторувања leg press загревање 1 сет 80 кг 15 повторувања single leg press 3 сета со по 60 кг 10 повторувања и уште 3 сета со другата нога cardio 6 минути 3 минути lunges и 3 минути kick backs Пред вежбање : Смути ( 500 мл млеко, 2 лажици путер од кикиритки, 1 банана, 2 лажички какао) Доручек ( интегрално лепче путер кашкавал и печеница ) После вежбање ( портокали) Ручек ( 100 гр туна, и омлет ) Ужинка (црно чоколадо) Вечера бидејќи е Бадник ќе биде грав и риба За било какви прашања или совети обратете ми се стојам на располагање
Денес ми се малку умртвени мускулите па решив да правам целосен добар abs-day, да не биде дека барам excuses пошто ми се умртвени мускулите
Кога ми се вежба(а ретко се случува)одам да трчам во природа,како мотивација нјамногу ми помага музиката
Јас само се мотивирам со фотографииве кај и да е ќе продолжам пак во теретана после месец пауза зимава пукнав дома теретана ми е втор дом неможам повеќе паузи да трпам
Ги најдов вежбиве на јутуб 10 мин дневно почнав да вежбам,денес ми е 4 ден Има ли ефект со по 10 мин вежбање дневно? стриктно за задник се
Понеделник,Среда,Петок одам на аеробик саат и половина. Ама сега од нареден понеделник ќе почнам и наутро од 9 и пол исто саат и пол и навечер од 8- 9 и пол.