Извинете што сум малку офф топик али незнаев каде да прашам... Дали некој знае каде можам тука во Скопје да најдам Resistance bands? Незнам на мк како се вика но многу ми треба за вежбање. Како ластика е.
Денес 10km точак Имав многу неизгледани епизоди од неколку серии, а тоа беше доволен знак дека треба да седнам со точакот пред лап топ и да вртам дур гледам Нареднава недела здравје ќе бидам на строг пост, па не знам колку ќе имам енергија за вежбање, ама секако ќе се потрудам Мотивации
Мотивација сте !!!!!!!!!!! Баш сега ќе вежбам.Јас си правам вежби дома за задник и нозе.Сакам да зголема мускулна маса. Си имам апликација на мобилен и супер ми е. И има резултати.Прекинав некое време, сега почнувам пак.
Вчера: и посебно правев plank 40 сек. 3 пати со по 10 сек. пауза plank hip dips 50 сек. side plank по 30 сек. 3 пати на десна и на лева страна без пауза wall sit 50 сек. 4 пати со по 10 сек. пауза Денес: и како бонус три часа работење на нивата
Денес No More Trouble Zones Едночасовно вежбање со тегови за секое мускулче од телото. За жал не го најдов видеово онлаjн за да го прикачам, порано го имаше, ама го тргаа повеќе пати. Мене ми е симнато одамна заедно со еден куп други програми на Џулиен, па си ги пуштам кога сакам нешто добро и проверено да извежбам. Се мислев кардио да терам денеска, ама малку ми е страв да не припаднам, на строг пост сум Макар што и ова видео ме измори, ама барем нема скокање Мотивации
Денес Пак одбрав нешто посмирено, ама за убаво горење на мускулите Супер се и стариве видеа на PopSugar, особено ми се допаѓа тоа што нема повторување на вежбите Мотивации
Денес Прв пат вежбам со дечкиве и одлични се! Налетав на нив додека барав вежби со тегчиња. Супер ги објаснуваат вежбите и укажуваат на можни грешки во поставеност на телото. Девојката ги прави модифицираните верзии, а на почетокот можете набрзина да ги видите сите вежби во видеото. Убаво горат мускулите Мене многу брзо ми помина, иако трае 50 минути. Мотивации
Thank you Jesus for all the GainzZ !!! Ама озбилно еј, со таа изјава на благодарност ги ставам под цергиче сите саати и саати потрошени во пот и трпење на болка. (prayers) ПозЗ3³ ®
Денес Сакав да испробам уште нешто од HASfit, па изборот падна на кардио, во име на празничната трпеза овие два дена Супер видео, одлични се дечкиве, башка табатата ми е една од омилените На некои вежби јас самата си правев потешки варијанти, да се испотам и изморам уште повеќе. Да согорам некоја калорија плус од кифлите и салатите Мотивации
Zdravo devojki. Dali ima nekoja od vas simnato aplikacija za trcanje ili vezbanje za pocetnici pa se natamu .. sakam da pocnam? I dali pojas za slabeenje voedno koristite pri vezbi dali ima efekt? fala vi
Денес Навалив на HASfit Одлични вежби за убаво горење на мускулите - прво почнува со нозете и задникот, продолжува со раце и грб, завршува со стомачните. И искрено, не знам што повеќе ме боли На некои вежби морав да правам 2-3 секунди пауза, затоа што осеќав како да ми се расцепуваат мускулите од напор За награда - еден убав оброк богат со протеини Мотивации
Здраво дечки, јас порано многу вежбав, ама боречки вештини, и веќе година и нешто правам пауза. Немам нерви за теретана, и многу безвезе работно време за да се зачленам негде. Дали може да ми препорачате некои вежби или видеа, можам да одвојам околу 30 мин за вежбање. Проблематична зона ми е стомакот, ама и газот ми се спушти, па сакам да си го вратам
Денес Кога во subscriptions ќе видам ново табата видео, башка со Реинир - не му ја мислам многу Облекувам хеланки и почнувам со вежбање Денес утврдив дека од вчерашното видео ме боли цела снага, ама најмногу рацете. Па со денешното видео ги докрајчив Утре се надевам на одмор, ама може да ме пукне нешто пак да вежбам Мотивации
Неделно со PopSugar Го имам вежбано и претходно, знаев дека е тешко, ама се чувствував одморена денеска после неколку напорни денови, па си реков да се потрошам пред спиење Џенет е одлична, има супер енергија, мислам дека секој ден би вежбала со неа Башка времево надвор е одлично, не е ни топло, ни ладно, таман е пријатно за вежбање Мотивации
Секој ден по 3-4 пати дневно да се повторуваат вежбите. Само 4 минути одзема. Додека гледате тв правете ги и ќе забележите резлутати Нормално на почеток оди потешко, ама убаво загрејте се и ќе се навикнете на темпото. Плус денес друштво ми правеа и овие дами
За денес го одбрав најновото од PopSugar Некако се одвикнав од видеа каде што се повторуваат вежбите, па малку заради тоа ми дојде монотоно Ама генерално е супер комбинација од кардио и вежби со тегчиња, во различни варијанти и модификации, па може секој да ги вежба - и тој што е повеќе спремен да се испоти и тој што нема многу кондиција. Крај краева и трудници можат да гo вежбаат, штом Ана може Само следете ги нејзините модификации и немате гајле Мотивации
Јас се активирав периодов пак, и наутро и попладне, но бидејќи речиси истите вежби ги вежбам секој ден, не постирам. Планирам да терам вака додека не ми станат прелесни и ќе преминам на следното ниво од Зумба, исто и за другите вежби. Денес: Наутро: неколку сесии стомачни, плус видеава: Попладне: Неколку сесии вежби за стомак, задник и нозе и вежбите за раце од погоре. Зумба 20 minute express и плус ова видео