Love this kind of sweating Тудеј: 40 мин интензивно кардио + 60 мин тежински вежби Инспирација: Мотивација:
Почнав пак предизвик за фигура како песочен часовник. https://www.chloeting.com/program/2019/hourglass-program.html Мотивација
Рамо и трицепс 1. Arnold dumbbell press 4x10 2. Cabe upright row 4x10 3. Front seated military press 3x10 4. Pushdowns 4x10 5. widw grip pull up 4x10 6. seated dumbbell tricep extensions and im dead
Денес стомак, вежбите се од апликација, правам по 3 серии. Вкупно 40-тина минути. - Abdominal crunches x26 - Grbni x26 - Long arm crunches x28 - Bridge x20 - Heel touch x30 - Cobras x30 - Cross arm crunches x20 - Side plank 45s
o рамо и трицепс 1. one arm standing dumbbell press 2.barbell front raises 3. dumbbell lateral raises 4. upright row 5. close grip pushup 6. bench dips 7. seated dumbbell tricep extensions
@Мејз ... респект и така натаму... ама искрено не ми се допаѓаат твоите таблети<za smiruvanje> аман //// инаку..препорака од мене... воздржувај се од работи што ти носат моментално задоволство.....секое добро ... ADIO
== добронамерно е и пред се.. запомни!.... пред некои 4-5 саати прочитав каде даваш совет на ,,млада дама за некои таблети за анксиозност....можно сум грешка ама сепак ај малку да не забегуваме.../// секое добро и поздрав
== во ред "sorry" и јас би сакала да ти дадам совет околу хемикалии.. само секако со твоја дозвола и друпат... зошто ке одмарам сега... имај убава вечер...и прекрасен ден секако
Јас имам 45 кг но чувствувам дека сепак треба да работам на својот изглед. Започнав со вежбање по 10 минути дневно (оваа недела). Во иднина повеќе бидејќи не сакам да добијам воспаление.
Здраво, јас почнав денеска, полека ке се враќам во форма, мотивација имам голема ама до кога ке видиме Имам две апликации за вежбање, и плус си симнав предизвици од пинтерест за тоа што знам дека ми делува и ми треба. Денес: I 5мин. скокање на јаже II Forward Bend x20 Leg Forward Lunge x30 ( x15 each side) Hip Thrust x20 Crunches Legs Up x15 III Double Leg Lift x15 Criss Cross x20 ( x10 each side) Flutter Kicks x20 Crunches x20 Hip Lifts x15 IV x2 Jumpinng Jack x15 Squats x12 Dyinamic Bridge x12 Side Leg Lift x30 (x15 each side) Leg Spread x15 V 5 push ups 20sec. plank 30 crunches
Целуллитот не се губи со вежбање. Пииј МНОГУ ВОДА, масирај се со САТВА ОД ЗЕГИН и ќе намали. Има резултати, пробано.