Ден 19: Пешачење: 10000 чекори (6.7 km), од кои 5000 со брзо темпо Модификации: - Hollow rock - слично како double leg lift (со спуштена глава и нозе кои помалку се движат горе-долу) - Plank twist - на колена - Plank - 1/4 од времето на крајот на колена Модификација: - Waist whittlers - на колена И ова за истегнување. @The Saturdays, еве повторно ми беше ab day и доминираа вежбите за странични стомачни .
Ако ме примате во друштво да ви се придружам. Веќе некое време ја вежбам програмата на Памела, а претходно бев на двата предизвици на Ана Стојанова и на Инста фит програмата. За денес ова плус видеа за загревање и истегнување. Сега за сега ја вежбам 30 минутната програма. Вежбиве за стомачни не ми се баш омилени, но што се мора се мора.
Инаку за денес И требаше 3 пати јас го направив само 1 ама немав време и 5мин вртење хулахоп ама некако не ми оди многу брзо ми паѓа , од утре одиме појако
Ден 21: Пешачење: 8000 чекори (5.3 km), бавно темпо *Single Legged Bridge Drop Left/Right не ги направив затоа што не можев, ќе ми пукнеше задната ложа и внатрешниот дел од бутовите **Второ и трето видео со повеќе паузи измеѓу вежбите: многу ме фаќаше задната ложа