Имам гледано девојки кои имале одлични резултати, но некако кога ги гледав вежбите си мислев дека не би ме умориле како шо кажа ти иако ги немав пробано. Имам правено потешки вежби, па сум имала постигнато помали резултати па затоа некако се двоумам
Инаку за денес ова Предизвикот има многу rest days ,се осеќам како да не давам 100%, но Vicky вели да се држиме до календарот бидејќи тоа било клучно
Бев приморана два дена да паузирам, па денес направив вежби за upper body. На инста најдов вежби за грб со ластици, ги направив нив, 3 серии со 15 повторувања и плус Поминаа два месеци откако почнав со вежбање. Се мерев на вагата и ослабена сум скоро 1.5кг, што не ми оди во прилог А, деновиве ќе се измерам и во обем да видам дали имам некакви резултати.
Кардио многу малку вежбам, да не речам ич. Се трудам само над 10 000 чекори да правам дневно. А, за исхрана јадам сè, гледам да е претежно поздрава храна. Од претходно што држев диети сфатив дека можам да јадам што сакам само да ја контролирам количината на храна, имам пишувано за ова во некоја од темите за диети. И да, не јадам после 19-20 часот. Периодов ми беше стресен и често прескокнував оброци па најверојатно затоа имам изгубено кг.
Измешав сé денес. Малку ми беше само стомак од Клои, па си реков зошто да не. Деновиве ќе треба да паузирам, ама затоа планина чекај ме доаѓам. Не знам оти ви досадвам. It burns.
Јас денес почнувам со априлскиот календар. Пробав сама да си правам распоред, ама не ја бива, забушавам многу