Ти благодарам, да се надеваме. Гледав доста позитивни коментари и доста позитивни резултати, па си викам ај да пробаме why not
Јас да ви препорачам за стомакот и waist да правите vaccuums, ретко ја кажуваат таа вежба. Јас бев скептик кога почнав оти не знаев дали точно ги правам, но има резултат правете неколку серии рандом кога ќе ви текни во денот по 30 секунди јас за 1 месец забележив резултати.
Вчера дупла доза. Мислев денес нема да можам да се движам, буквално ми се грчеа мускулите додека вежбав. Секоја чест на женава, колку изгледа грациозно додека вежба @sunshinebabe ме провоцираш со овие слаби нозе 7 дена, секој ден трите видеа да се вежбаат?
Ајде, и јас ќе ве дружам. Само ќе додавам уште нешто, ако можам да издржам. И нема 7 дена по ред, еден ден ќе морам пауза, 8 дена не сум паузирала, заборавив.
Активнаа била темаваа,се надевам долго ке се дружиме и мотивираме Јас трчам 3-4 пати неделно ама денес го почнав новиот предизвик на Клои:
Реков пауза денес ама ајде, колку да имам некое движење, плус истегнување. Официјално и' откажувам љубов на Хана, мислам дека и 5 саати да вежбам нема да ме умори. Си направив нов план, па од утре до први мај ќе се водам по него. Комбинација од видеа на Клои, плус тие трите за слаби нозе и плус гради од Хана. Мотивација:
Денеска толку многу ме мрзело шо едвај станав од кревет, али си ги извежбав трите видеа за послаби нози
Од каде може да купам ankle weights, а и само heavy ластик за вежбање? Барав не можам нигде да најдам