Пак јас. Сабајлечки денес. Последен ден од то шо имав зацртано. Ќе одмарам за празниците, па од понеделник ќе видиме. Заборајв да измерам бутчиња пред да извежбам, утре ќе кажам дали имаше резултат (иако си менував). Мотивација:
За денес пешачење 4.4 km (Немав план ни вчера ни денес пешачењe, ама се движев со обврски, пазарење низ град, па добро ми дојде 3 дена со ред вака ) + Најновото видео од Лили +
После велигденска трпеза, месо, баклави, торти и пауза од 4 дена, време е да се вратам на вежбање. За денес: + пешачење.
Вежбав јас секој ден, не сакав да си пишувам сама. Денес одмор. Еве од вчера, по два пати првите две. Ги измерив нозете, -1cm, не е многу ама доволно. Имам бенка, по неа се водам за да бидат релевантни. Искрено не ми се верува за целокупните резултати. Поактивно вежбам од 17ти февруари (ако не се лажам), а веќе е видливо. Пресреќна сум и тоа ме мотивира да продолжам. Често гледам дека се има една недоверба во видеата и вежбањето во домашни услови со ограничена опрема, ја имав и јас ама ми се докажа дека имаат ефект. Нормално не можи да сме боди билдери, но ова ми е повеќе од очекуваното. Ако има некоја мрза како мене, ја охрабрувам да проба барем две недели. Да не ми беше срам ќе објавев слика, можеби потаму. Wow, бла бла.
@Ugly Duckling секој напредок ја зголемува мотивацијата и самодовербата, нема потреба да се срамиш, штом си задоволна со резултати очекувам слика за брзо време. За денес: Мотивација:
'Пиши секој ден, не си досадна'. И браво шо ме послуша за да ставиш слика. Прекрасна си, се заљубив во фустанот.
Остај, се заиграв во ова тема. Ама па стварно служи за мотивација. Ќе размениш некој збор/совет/искуство, да се осети дека не си сама. Фала ти. (Следно, слика од напредокот )
Вчера го поминав денот не можејќи да се дигнам одкревет, денес се разбудив со мотивација да сменам нешто. Корона ме уби со кондиција па ќе почнам скромно, зашто сум човек склон на burnout, ќе превежбам 2 недели па ќе одмарам 1 година. Ви се придружувам и јас
Сега сум во фаза 'не знам шо да вежбам'. Кул си е Лили, ама некако еднолични вежбите. Денес: х2 Јас кога вежбам:
Само ги комбинирам сите движења по мое во еден flow и ги повторувам колку пати можам.Интересно е и корисно, особено ако се занимавате и со друг спорт.