Ај и денес да се пријавам, оти утре има да ме нема. Ќе одмарам. + скратена верзија на вчерашната серија [glute bridge skull crusher (x25), glute bridge pulse (x25), glute bridge hold, glute bridge + abductor (x25), frog glute bridge (×25), frog pumps (x25).]
Push day Гради: 5 серии dumbbell press, 5 серии бенч, 3х fly machine, 3х cable flies Рамо по 3 серии Arnold press, lateral raises, front raises Трицепс по 3 серии cable pushdown, dip machine, skull breaker Мотивација
Си зедов ден за одмор порано, ауф бе, сè ме боли од вчера. Колку да не лежам цел ден: Мотивацијата за денес сакам и јас да ја практикував, можеби еден ден. Повелете:
Јас утре се враќам после повеќе од недела дена пауза, одвај чекам многу ми фалеше, се чуствував многу лошо што толку време паузирав ама од утре се враќам stronger
Здравствуй. Ми остана уште еден ден од планираните 23. Секако, ќе смислувам ново, само сум хепи шо издржав уште една зададена цел. А женава ќе ме умри еден ден! И видеото за раце тешко. Еве: https://www.instagram.com/tv/CPgLEsrnQlV/ .... Мотивацијата за денес ме погоди. Мислам дека на сите ни се случило некој или сами да се споредуваме со друг, да не' критикуваат за тежина/изглед и ништо да не е доволно. Јас го немам овај мајндсет и секојдневно се борам со незадоволството, но барем сум свесна дека грешам и учам полека-полека.
Готовооо! Задоволна сум од Лили. Па продолжувам со неа, најверојатно неделните предизвици, ме мрзи и стресно ми е сама да смислувам. Мотивација: