Денес беше ден за одмор, ама многу ме заинтересира видеото што вчера го објави @do-re-mi, па морав да го пробам. Многу убави вежби на едно место, сигурно ќе искомбинирам некои во мојот план за вежбање. + пешачење
Денес upper body: 2×10 push ups 2×10 high plank shoulders taps 30s plank t- rotation 30s plank 2×15 triceps dips 2×15 overhead triceps extension 2×15 shoulder rolls 2×15 triangle fly 2×15 arm circles 2×15 chest fly 2×15 single arm row (left and right) 2×15 bird dog 2×15 reverse snow angel 2×15 superman 1min. cat-cow pose 1min. dolphin hold 30s inchworm walkouts
Вчера и завчера бев на принуден (одмор), а денес: Ова кардиото (поточно, последните неколку видеа) е комплетен ТАМ knockoff, ама ај, уште ми е симпатична и ќе продолжам да ги вежбам нејзините видеа.
Хај грлс, еве ме и мене Вчера одмарав(обврски по дома, ако се рачуна чистењето, тогаш и на тој начин вежбав) Денес ова ќе се вежба: 1.Орбитрек 2. 3. Да завршам со ручекот и почнувам со потење Убав ден да си имате
@The Saturdays На нејзиниот канал има повеќе вежби со фокус на задникот па можеш да комбинираш, јас само ова видео го практикувам, супер ми е плус што е knee-friendly и ми одговара за моето колено. Со редовно вежбање и правилно изведување, ќе имаш резултати. Денес rest day
Да пријавам што ќе се вежба 1. Орбитрек (денес само 10мин колку за загревање) 2. 3. 3. Мотивација: Вчера ги пробав старите фармерки (кога нив ги носев бев таман со тежина) иииии успеав да ги облечам, само уште малку да се стегнам и ослабам кај стомакот, така да на добар пат сум, баш позитивно се изненадив Да не речам горда сум на себе Убав ден згодници
Хај друштво Мојата програма за вежбање за денес е: 1. Орбитрек(околу 10-15мин) 2. 3. 4. Убав весел ден згодници