Да го пријавам денов со вежби 1. Орбитрек(и денес ќе бидам кратка, за загревање 10мин) 2. 3. 3. П.С Си се чудам сама на себе, минатата година вежбав(успешно беше, симнав 5кг кои за жал ги качив од проблеми со тироидната, а не сум знаела) и престанав некаде пред летото...годинава почнав при крај на Јуни, вежбам секој ден, само 3 4 дена дали паузирав и приметив разлика...имам пре многу енергија, вежбањево ме исполнува со позитивност а посебен ми е моментот што со радост пронаоѓам програма за вежбање за следниот ден, а следниот ден едвај го чекам за да почнам да вежбам Не сум била ваква, многу пати без некоја желба сум вежбала, ама сега, некоја позитивна промена Убав ден другарици
Денес upper body: 2×10 push ups 2×10 high plank shoulders taps 30s plank t- rotation 30s plank 2×15 triceps dips 2×15 overhead triceps extension 2×15 shoulder rolls 2×15 triangle fly 2×15 arm circles 2×15 chest fly 2×15 single arm row (left and right) 2×15 bird dog 2×15 reverse snow angel 2×15 superman 1min. cat-cow pose 1min. dolphin hold 30s inchworm walkouts
Да се пријавам, оваа од вчера Јас не вежбам овие денови, на одмор де Ама од наредната недела се враќаме
Денес се вратив на мојата стара навика да вежбам насабајле и можам да кажам дека за мене ништо не може да го замени вежбањето во тоа време. Кога вежбам насабајле добивам чувство на исполнетост и енергија за цел ден. Abs: 2×15 reverse crunch 2×15 leg raises 2×15 bicycle crunches 2×15 toe touches 2×15 heel touches 2×30s flutter kicks 2×15 side crunch (left and right) 2×15 starfish crunch 2×15 sprinter sit ups (left and right) 2×15 russian twist 2×15 side v-up (left and right) 1min. windshield wipers 1min. twisting knee-in 2×15 kneeling leg raise and crunch (left and right) 2×15 plank hip dips 2×15 forearm plank roll 2×15 side plank crunch (left and right) 1min. mountain climbers 2×15 standing side crunch (left and right) 1min. jumping jacks
Построденденски... Ајтон да не ме кара, реков ќе одмарам денес, ама морав да "потрошам" солидно парче чоколадна .