Еве што ќе се вежба денес Орбитрек(не можам без него, само на орбитрек се загревам убаво и после може и по 1 саат да терам вежби) Пијам кафево иии @Reina.Gitana за вежбањето насабајле, да можев и јас ќе вежбав како тебе, нај убаво е сабајлечки да се вежба ама ич не сум човек што станува рано(низок притисок и немам енергија без ) па јас после 12 ги терам вежбиве ама ај, битно е да се потиме без разлика во кој дел од денот Убав ден девојки
Од утрово: @Cherry blossom89 и јас сум со низок притисок, но тоа не пречи во вежбањето наутро. Повеќе зависи од навиките, рутината и обврските во текот на денот. Станувам во 6:00, некогаш и порано, без аларм, варам кафе, чаша вода, пуштам музика и почнувам. Потоа, туш, протеин и продолжува денот.
i denes sportuvav, si pomisliv nema da preteram no kako naprotiv. psihata si go pravi svoeto.. pak se istrosiv povtorno okolu 5 km trcanje, serii sklekovi, stomacni i na vratilo.. vo sekoj slucaj se cuvstvuvam prekrasno i mnogu posamouvereno... no moram da priznaam deka vezbite na otvoreno se mnogu poteski... sonce, topol vozduh....... no sto ima da kaze teloto ako duhot e vo funkcija na vodic... prijaten den.
Денес legs + butt: 2×15 glute bridge 2×15 single leg glute bridge (left and right) 2×15 clamshell (left and right) 2×15 side plank clamshell (left and right) 2×15 side plank leg raise (left and right) 2×15 side lying leg raise (left and right) 2×15 inner thigh lift (left and right) 2×15 leg hugs 2×20 firehydrants 2×20 donkey kicks 2×15 kickback (left and right) 2×10 calf raises 2×15 soccer kicks pulses (left and right) 2×15 standing leg raise (left and right) 30s wall sit
Од сабајлево: Ќе бирам, ќе гледам разни канали и кога доаѓа ред за вежбање, пак си пуштам видео од Хедер.
Од утрово... а вчера беше ден за одмор (освен ако трчаењето низ маркети не се смета за вежбање ). @Ugly Duckling ? @Оленка* ? Кај сте девојки? Ве нема веќе некое време. Како оди?
Дајте предлог некои вежби за спојлери и стомак под папок (не дека другиот дел од стомакот ми е совршен,овој дел ептен ми висна после пораѓај)
Еве комбинации од некои вежби. Пред да почниш прво добро загревање, на почеток прави неколку повторувања од вежбите, а потоа зголемувај. И најважно за овој дел од телото треба и балансирана исхрана за губење на масното ткиво, не само вежби.
Софија, после бременост голема е веројатноста (да не вадам % од ракав) за diastasis recti кај жените. Овде може да си провериш сама дали и кај тебе е случај. Ако е така, почни со ова видео: Но, првин консултирај си го матичниот гинеколог дали и кога можеш да почнеш со вежбање. Не знам колку време ти поминало од пораѓај. Ако добиеш зелено светло, покрај горните вежби, почни и многу лесна активност за цело тело иако не си задоволна само од стомакот. Таргет вежби за една зона, не ја средуваат сами по себе. Знам дека секој почетник го мрази овој одговор, но тоа е.