Утрово со MadFit: Вчера не спомнав, ама месецов редуцирам вежбање на 30 мин, 4-5 пати неделно. Сепак е август.
Barre сабајлево: Ми се допаѓаат последните видеа од MadFit (со вежби од новата app), а порано ја избегнував, оти ми беше некако too generic, по ништо не ми се двоеше од многу други YT фитнес девојки. И вчерашното и ова видео има 2 серии х 15 - ина минути и времето ми помининува дур трепнам (не затоа што е многу лесно, туку забавни се).
Денес full body: 2×15 triceps dips 2×15 overhead triceps extension 2×15 shoulder rolls 2×15 triangle fly 2×15 chest fly 2×15 bird dog 2×10 push ups 2×15 plank hip dips 2×15 starfish crunch 2×15 bicycle crunches 2×30s dead bug 2×15 leg hugs 2×20 firehydrants 2×20 donkey kicks 2×15 kneeling leg raise and crunch (left and right) 2×10 calf raises 1min. jumping jacks
Отприлика 45-50 мин. Ама се мислам да намалам повторувања во овој период, премногу е топло дури и да вежбам насабајле.
Да пријавам што се вежбаше денес (е ваква си бев) Орбитрек Пре жешко ми беше, супер и ова што успеав да го извежбам