Драги мои да се пријавам и јас за денес и да ви кажам дека папсав Вежбав на Орбитрек и вежбиве Иииии само што се враќам од прошетка која траеше ни помалку ни повеќе 11 км
Денес: 2×15 Oblique V-ups 2×30s Flutter kicks 2×15 Diagonal chops 2×15 Reverse heel taps 2×15 Bird dog 2×20 Firehydrants 2×20 Donkey kicks 2×10 Push ups 2×15 Plank hip dips 2×15 Standing knee to elbow 2×15 Overhead triceps extension 2×15 Jumping jacks Утре е ден за одмор.
ufff, konecno zavrsiv, sklekovi, stomacni i vlecenje lastik.. moja poznata rutina koja mnogu malku ja menuvam.... prekrasno se cuvstvuvam, poln sum so energija.. zacvrsten i... moken..... tresam zeleni no takvo cuvstvo me obleva.. prijatna vecer i ne se otkazuvajte, minuvajki niz sekoj temen tunel na krajot ve ceka svetlina..... pozzzz .
zavrsuvam i jas za vecervA...nisto mnogu aktivno, samo sklekovi i diganje na vratilo.... cuvstvuvam zamor poradi domasni obvrski.. no sepak ubavo e da se potseti teloto deka nisto ne zavrsilo.... ve pozdravuvam, lesna vecer.
Вежбате на жешково, м? Неделен преглед (од изминатата седмица) - среда, четврток, сабота и денес, соодветно: До скоро. А, сега да ве читнам.
ubavo se izvezbav i vecerva, sklekovi, vratilo i lastik.... prekrasno e vecernoto vetre.. .. super deluvaaat vezbite vo prisustvo na pozitivno drustvo.... ne se otkazuvajte od toa sto vi godi, ve pravi srekni i ispolneti.. od onoj koj vi pridavA znacenje i ve poddrzuva vo stavovite.
dovolno e za ovaa sveza vecer,, prekrasno opustacki. 6x25 sklekovi, 6x25 stomacni i vlecenje lastik. cuvstvoto e odlicno koga vo tebe ostanuva energija i sila a veke obvrskite nareceni sport si gi zavrsil bez problem.... imajte prijatna vecer.