Хелоу на сите Јас денес сум ваква од времево зошто врнее ама сум решила ќе чистам дома и ќе вежбам Малку орбитрек и ќе се дружам со Ивана Ии ново откритие ми е Cassey ми се допаѓа нејзината програма и моментално решив да вежбам од видеата што и се за раце понатака и друго ќе пробам Да се надоврзам на @do-re-mi Тип на човек сум што сака да менува, па така и со вежбањево, сакам секој ден различни вежби и од различни фитнес девојки Порано Клои ми беше фаворит, сега па се приметив нај малку (скоро ич) вежбам од нејзините видеа(секако повремено пак ќе вежбам од неа) За добро да се испотам вежбам од Памела и Ивана Лили ми е така така има и лесни и тешки, Eylem се согласувам е по лабава ама има супер видеа, MadFit паа и она знае да ме испоти одлична е, а нај малку вежбам од Vicky, не ми прави нешто мерак згодници
Попладневна сесија бр.2: Ова е скриншот од постот на lowimpactfit што го вежбав. Во слајдовите (ако го отворите акаунот преку арр) се демонстрирани сите движења. Бидејќи немам тегови за глужд, секое од движењата го повторив по 15 пати за двете нозе + уфрлив и 40 frog glute lifts. Го затворам денот.
Да се надоврзам - јас порано сакав да менувам ама доаѓав до ситуација каде што не знаев што следно и ќе се откажев. Имам кажано неколку пати дека сакам унапред добро осмислен план, предизвик ми е да завршам тоа што ми е зацртано. (Во глобала ме мрзи да мислам...) Јас сум тим Лили. Вежбите и' се насочени кон таа песочен часовник форма, најблиску до моите предиспозиции, а и тоа е тоа што сакам да го видам на себе. Има смисла? Денес:
@Ugly Duckling има има смисла штом си се пронашла во нејзините видеа, така терај си И јас ја сакам таа форма на тело а и моево е нешто слично ама па ако вежбам само од Лили ќе пукнам од досада, самата Лили ќе ми здосади А сега да се јават на главна каса @Guns N` Roses и @sunshinebabe Ве прозивам како во школо што е ова пак ве снема?!
Секакако дека има , штом функционира за тебе - тоа е тоа. Нема правилно и погрешно, важно да сме редовно активни.
Таман фатив темпо, отидов на одмор, па други обврски, ама се враќам од утре, ветувам . Едит: И пливањето се смета за физичка активност нели .
Секако дека има смисла јас порано бев team Cassey, ама толку долго ја вежбав што ми се здосаде , па се менав на Pamella, ама некако многу монотоно ми беше дека никогаш не зборува, а вежбите се топ. Lili ја немам уште пробано , а Madfit ми е супер кога сакам кардио, сега подолго вежбам со Vicky ми се допаѓа енергијата а и тоа дека има различни програми многу убаво организирани, a get fit by ivana уште ја немам пробано
Утрово одбрав IGTV видео. Долго ми стоеше во saved и денес беше денот Д. Времетраење од 30 минути, follow along (не e само демонстрација). Целиот тренинг ме фати околу 45-50 мин ( со загревање и cool down и 3 повторување на првата серија). Од опрема, последните десет минути вклучува ластик, но комотно може и без него, burn е загарантиран. И (ако некој се реши да го проба видеово) препорачувам дополнителен пешкир под колената за амортизација (кај "четвороножните" вежби ).
Тука сум Си вежбам и јас, ама немам време да објавувам.. Почнав и со работа па затоа е оправдано Ве следам јас редовно
@sunshinebabe Ааа тогаш оправдано е честитки за вработувањето Е сега да се пријавам јас за денес: Орбитрек стандард кратко за загревање и вежбиве Иии викендов одмарам, чувствувам дека го заморив телово и со вежбање и обврски дома, да не речам претерав Ќе пешачам, без тоа нема шанси да поминам па од Понеделник продолжувам со нови сили згодни луѓенца
Вечерна сесија со Нетфликс : Двапати го повторив истото видео. И ветувам, викендов ќе ја олабавам темава. @sunshinebabe честитки за новото работно место.
@sunshinebabe честитки и од мене Јас оваа недела послабо, за денес пешачење 12км, ама од понеделник и јас се враќам појако со нови сили
@sunshinebabe Честитки срцка, среќно и успешно работење Јас денес само пешачење: Од утре ќе почнам со нов план за вежбање, ама за тоа утре подетално ќе кажам.
Како што јас си имам навика "да експериментирам" од денес почнав со нов план така што ќе вежбам 3-4 пати неделно full body со 1 ден пауза помеѓу. Ќе почнам со 20 повторувања, 3 варијации на вежби и ќе терам вака еден месец. Ден 1: 20 Bicycle Crunches 20 Heel Touches 20 Flutter Kicks 20 Kneeling leg raise and crunch 20 Oblique V-Up 20 Plank Hip Dips 20 Standing Side Crunch 20 Glute Bridge 20 Single Leg Glute Bridge 20 Straight Leg Fire Hydrant 20 Side Plank Clamshell 20 Double Fire Hydrant 20 Donkey Kicks 20 Standing Side-Leg Raise 10 Push Ups 20 Lateral Raise 20 Chest Fly 20 Bent Over Row 20 Overhead triceps extension 20 Bird dog 20 Superman Мотивација: