Пак јас... Утрово, сепак успеав да вметнам еден саат вежбање, па одбрав barre (бидејќи го исполнив распоредот за неделава): Луѓе мои, нека не ве лаже привидната едноставност на вежбиве, ако ги пуштите видеава. Дефинитивно, најинтензивниот тренинг ова недела. У - жи -вав.
Јас на почетокот ги праев грешно и си праев колку е лесно хахаха Иначе и јас ги правам стоејќи, лежејќи и мене не ми е пријатно.
За денес upper body. Првите две видеа фокус на arms + core, особено второто е многу интересно. И на крај моето омилено видео со вежби за горен дел во комбинација со ластик. Досега го користев само за задник и нозе, ама ластикот знае да биде ефикасен за секоја мускулна група така што во овој случај ќе се почувствува активирањето на сите делови од горниот дел на телото. + кратко пешачење
Za vecerva i jas izvezbav so mala nadoknada za toa sto sinoka se opustiv na dezurstvo....mojata rutina vo poveke seriii....se cuvstvuvam izmoreno no silno i mokno.....imajte ubava vecer.
Samsung Health, од самиов телефон си постои како апликација. Искрено не знам колку е прецизна во врска со калориите и не водам евиденција за тоа, но за чекорите треба да е точно, имам споредувано и со други апликации.
Vecerva docna no ne si ostanav dolzen...izvezbav stomacni i sklekovi 8 x 30 sklekovi i 8 x 25 stomacni.....ne e kako nekogas ama za mene e top.....ne prestanuvajte i koga vi e najtesko ili i koga najveke ve mrzi, i samo uste ednas i samo uste eden pat, e toa uste ednas e presudno za vasata definicija za vasata samodoverba.... znam deka mozam , veruvam deka mozete.....prijatna i mirna nok..
HIIT понеделник : Комплетен тренинг , ништо не додадов ни одземав. Roll to chair pose ми беше најзавабавниот дел, па се заиграв . ден на сите.
Хелоу Вчера пешачев 11км Денес Орбитрек и планот од Памела(сама ги преместив, наместо вежбите за 3ти ден, јас ги вежбав од 4ти ден т.е беа истегнувања) Имав уште енергија па си додадов сама уште по една вежба за раце, задник и стомак и плус од Ивана До следно читање
Понеделнички вежбав нозе и задник. Денес имав повеќе слободно време, па тренингот ме фати околу 50 мин. + загревање и истегнување. Го сакам ова чувство на исполнетост.
Za ovaa vecer stomacni i lastik...se isforsirav dovolno za da go osetam cvrst sekoj del od gorniot del na teloto....se cuvstvuvam svoj i bas mi e udobno.....prijatna vecer.
За денес ова 2x20 crab walks 2×15 clamshelves 2x10 bulgarian spilt squat 2x15 sumo squats 2x15 deadlifts 2x15 hip thrusts 2x15 donkey kicks pulses 2x15 fire hidrants 2x15 bridges 2x20 squat jumps 3x30sec vaccuums После планирам и да попешачам малку. Вчера ми беше rest day буквално ништо не правев имав болки во стомакот ама сега сум супер и полна со енергија