Vecerva mala promena....vezbav so lastik i na vratilo.... Ne deka ne se izmoriv, se osekam bas ubavo.........posakuvam lesno vezbanje i odlicni rezultati za site koi vezbaat sto objavuvaat i onie prikrieni vezbaci.......prijatna vecer
Денес бев презафатена и едвај одвоив 30 мин. за вежбање. Утре ќе надокнадам со повеќе вежбање и пешачење.
Продолжувам со комбинирање - долен дел и стомачни од утрово: Првото видео почнува со glute activation, па пред тоа вметнав и петминутно загревање на цело тело, а на крај, после второто видео го повторив истегнувањето од првото. Спојлер: Вчера... Ден за дебелеење. Беше и помина. Се шегувам, ама наутро не можев, а попладнето веќе имав премногу изговори зошто да не вежбам. Има и такви денови, нормално.
Дефинитивно најмногу мразам да вежбам стомак, почнав со помалку повторувања ама пак не ми беше лесно. Плус пешачење некаде половина час, не видов колку километри. 30 sec plank 2x15 reverse crunches 2x 20 knees to elbow plank 2x20 bicycle crunches 2x20 crunches 2x30 side crunches 2x30 russian twists 2x30 scissors kicks 3x30sec vaccuums
Ај да пријавам активност, да не помислите ладно ми е и се откажав од вежбање Вчера убаво од 10км а за денес орбитрек 10мин и Ии одамна ја гледав девојкава ама никако да почнам со неа, па денес беше денот и царица е, ми фалеше вакво потење
Vecerva vezbate bez mene.. , samo ve nabljuduvam i vi lajknuvam, na sluzba sum pa da iskoristam da odmoram a i da ne vi bidam monoton. Prijatna vecer. .
Стомачни и горен дел утрово, со good old Хедер... Пред истегнувањето на крај, вклучив уште 5 варијации на glute bridge, по 40 повторувања и можев уште, ама време притискаше. ден на сите вежбачи и претенденти за вежбање.
Вчера ми беше ден за одмор, а од утрово: Подоцна ќе одам на пешачење за да го искористам топлово време до максимум
Вчера одморав, ама пак си бев активна скоро цел ден на нозе со обврски. За денес околу 40 мин. вежбање. За крај го пробав најновото видео од Памела. 8 мин. звучат како ништо - додека не се проба ова. Да напоменам дека бара високо ниво на core strength, не е онај вообичаен тренинг за abs, но сепак е супер предизвик кој ги таргетира стомачните мускули од сите страни, долниот дел на грбот и придонесува за стабилноста на телото. Петочна мотивација
Може прашањето не е за овде, но не знаев каде да го поставам. Нејсе, имам потреба од успешен онлајн тренер кој би ми изработил програма за вежбање и начин на исхрана. Дали познавате некој таков?
Предлог од мене. https://instagram.com/thehealthyfood.mk?utm_medium=copy_link Јас немам лично искуство со нив, но нудат персонализирана програма за исхрана и вежбање, постојана достапност и комуникација со клиентите за време на програмата како и следењето на напредокот и резултатите.
Петочки да ве поздравам Вчера пешачев 10км а денес е ден за одмор (од вежбање, а инаку домашни обврски пак си имам ) Ќе видам утре дали ќе вежбам или ќе шеткам а до тогаш
Vecerva mnogu dobro se istrosiv na stomacni, sklekovi i vratilo...vremevo e prekrasno,.....zadisen i iscrpen no telesno bas moken i stegnat... Koristete ja pozitivnata a i negativnata energija za sto poveke serii, sakajte si go teloto, dajte mu sansa za negovs definicija...toa ke vi vozvrati so odlicen rezultat....prijatna vecer