Значи после заслужениот одмор од два дена кој беше повеќе експеримент да видам дали имам резултати од вежбите на рацете (нели треба пауза за мускулите да зараснат поглеми и посилни) се враќам со одлични резултати. Секако неморам да се пазам од премногу мускули (бидејќи ние жените немаме доволно тестостерон) но мило ми е што си го вратив стариот изглед на рацете од месецот кога вежбав на разбој. Ќе ми треба уште време да си ги средам стомачните, кои ми се кријат поради подуениот стомак а исто сакам да поработам на нозете кои би сакала да бидат пооформени. Треба да најдам некои вежби кои би можела да ги правам дома. Некој предлог? Инаку после утре се враќам со нови сили и со нов пост.
Денес аеробик 75 мин. плус некои вежби за гради. Веќе една недела се хранам доста здраво, без ништо пржено( најкасно до 20 ч.), пијам чајеви и вода доволно и зачудувачки имам резултати. Не знам дали во килограми сум ослабена, меѓутоа обемно сигурно и целулитот ми е намален за 50%. Плус се преселив на друго место и собата ми е со 2 огледала, што за мене е една олеснителна околност, со тоа што си го гледам прогресот буквално секој ден. И ми дава дополнителна мотивација. Само напред друштво и продолжете така. Поздрав
Денес бев расположена за вежбање. Вежбав 90 минути и тоа Insanity-plyometric cardio circuit па веднаш по тоа продолжив со cardio abs. Не успевам баш да ги пратам Шон и останатите но сепак добро се држам
Луѓе јас ќе одморам оваа недела додека да поминат празниците, затоа што гости имаме по дома и нема да можам, но после празниците за една недела пак ќе си вежбам, но и ќе припазувам со јадење ако можам. Поздрав , убаво да си поминете за празниците!
Девојки, имајте убав ден утре и убав помин за Нова Година каде и да сте! Јас правам пауза за Н.Г, ќе продолжам после празникот. Па си треба и малце одмор нели?
и го завршив последниот фитнес ден за оваа година, малку лежерно но сепак добро беше не сакав да се препотеретувам за вечер да можам да играм -200 скокови на јаже -100 стомачни - вежби за раце најразновидни не ги броев - и секако вежби за газето
Тае Бо кардио 45 мин. и доста е за оваа година. Вечер ке се игра Ви посакувам среќни празници на сите и се читаме во новата година со нови сили. Поздрав
Вчера-Insanity,Cardio Power&Resistance+Abs Денес-Cardio Recovery+Abs...лесно ко за почеток на Новава 2013...
30 мин. вежбање mountain climber,скоро сите вежби се со тегчиња (јас користев од 1 кг и 600-700 грама).
Нека ви е среќна новата година на сите физички активни, со желба за силна мотивација во текот на новата година! Минатата година таман земав залет, кога на темава ја снема мојата совест - ЕлеМентал - потфрлив со изговор дека имам многу динамичен период. Тоа и беше точно, ама сигурно сум можела да издвојам еден час од вкупно 24 Оваа година посакувам мотивацијата што сега ја чувствувам да ме држи и да успеам да одолеам на искушенијата кои сигурно ќе ги има Денес 40 минути на орбитрек уште рано, рано сабајле
Ајде девојки, Среќна Нова и годинава уште подобра форма да постигнете Денес нозе, стомак и кардио. Утре грб стомак и кардио. Се враќаме во форма постпразнично.
И од мене среќна нова година,се најубаво во новата година После два дена пауза повторно се враќам на истата шема. Денеска 30 минути различни вежби со пилатес топка+10 минути вежби за стомак
Најсреќна нека ви е годината на сите, со поголема мотивација и подобри резултати!!! Денес ја започнав и јас новата година со вежбање после 4 дена одмор кардио, вежби за раце и стомак. Утре стомак и задник! Ајде нека се угоде годината со секси тела
Денес направив скромен 10 минутен кардио и тоа беше се. Мислам после паузата како почеток е добро. Ми фалат овде 2ца, Артемишн и ЕлеМентал да се вратат во темава! Дополнителна мотивација:
Мене денес ми беше првиот тренинг во новава година 1h тренинг пилатес, вежби за грб, стомак, нозе и раце. Толку. Само една и вредна слика овој пат. Ајде девојки, имаме уште време
Денеска не вежбав многу 60 dips направив само (незнам како се нарекува вежбава на македонски ќе ставам слика за каква вежба зборувам).