Обврски, малку време и мрза па денојве баталив тренинг, ама три дена да поминат без вежбање нема шанси кај мене. За денес посветив подолго време full body: Ќе продолжам оваа недела со вежбање за да го фатам старото темпо и да не ја изгубам рутината.
Загревање + Видеото од Оливија е за малку понапредни, па мал дел од вежбите ги заменував со нивната low impact верзија, за да можам да го контролирам пулсот.
Оккк Back in the game Lat pulldowns 4x12 Pulldowns reverse grip 4x10 Dumbbell rows 3x12 T bar row 3x12,10,8 Barbell rows 3x10 Cable row 3x12 Hyperextensions 14, 20, 28 Ez bar preacher curls 12,10,10 Concentration curls 12,8,12 Cable curls 3x12 Crunches 4x6 Cable curls 12, 20, 28 Се осеќам многу моќно, као некоја енергија да поминува низ мене. Ок, се зезам последново
Vecerva jako....poveke serii na vratilo, stomacni i sklekovi.....pod odredena doza na napnatost ama ubavo mi dojde...cuvstvoto e mokno i samouvereno.....
Leg day Kettlebell swing squats Squats Bulgarian split squats Leg extensions Leg curls Dumbbell bridges Abductor Adductor Calf raises Can't walk, need help
Vo posledno vreme mnogu silna motivacija mi e koga ke dobijam pozitivni komentari za moeto telo...so naglasok deka za godinite duri mozebi i sum preteral, ete toa me tera za uste iako sekogas sum vezbal za sam sebe za zdravo telo za zdrav duh za samouvetenost......mozam i teram ponatamu, stomacni , sklekovi i vratilo e mojata sema za vecerva... im blagodaram na licnostite koi me pravat poresitelen i mi davaat polet za da prodolzam duri i koga sum premoren ili sosem iscrpen...dobra vi nok.
Za vecerva sklekovi i lastik...pomalku vezbi poveke serii..pak se izmoriv i se istrosiv ama bas e dobro, super e koga cela napnatost nasobrana vo umot i teloto ke ja isfrlis vezbajki i konecno ke sednes ili legnes miren.
И пола саат е подобро од ништо. Вкучени се warm up и cool down. Ниво: средно, макар што и почетници добро би се справиле.
Неделава, малку љубов и за (‿ˠ‿) : Видеото е комплетно, ама си додадов екстра загревање (скокање јаже) и истегнување на крај.
Za vecerva krevanje na vratilo i stomacni..ne e mnogu no go cuvstvuvam efektot i toa mi veli dovolno e za odrzuvanje...posle cel rabotno pominat den, nevkusno e da mu prireduvam sokovi na organizmot bas pred opustanje i legnuvanje. Vi posakuvam ubava vecer.
Vecerva izvezbav od site vezbi po nesto, od onie koi jas gi koristam....dobra mi e i taa kombinacija.... dobro se izvezbav i izmoriv....dobra vi nok
Претходниве денови имав принудена пауза од вежбање, па затоа денес беше редно да се вратам барем малку на пешачење: