Jas eve sega zavrsiv no so posledni sili, site ovie denovi vezbav so nadez za odmor vo nedela na dezurstvo...hihi.. Vecerva so krajni sili vratilo i stomacni dodeka siten dozd udara na limot od terasata...ubav vi vikend...pozz
Денес - кратко и слатко ефикасно. Сериозно, ефективни 20 + минити. Има краткo загревање и истегнување, на крај. Плус вклучени се и low impact модификации на дел од вежбите. Кога немате многу време, а сакате да вежбате - видеово е добар избор.
Не бев баш активна во темата, заборавав, а и ме вежбав редпвно. За денес 2x20 crab walks 2×15 clamshelves 2x10 bulgarian spilt squat 2x15 sumo squats with a pulse 2x15 deadlifts 2x15 hip thrusts 2x15 donkey kicks pulses 2x15 fire hidrants 2x15 bridges 3x30sec vaccuums
Ми се чини и Anna ги рециклира видеата т.е тренинзите... Иако конкретново видео го немав вежбано (проверив и во историјал), ептен ми беше познат/и и распоред и самите вежби. Но, добро. Не е лесно секој ден да измислуваш топла вода. Во секој случај, ми се допадна. Ниво - средно.
Posle 4 denovi odmor vecerva izvezbav povtorno vo onoj moj stil....stomacni, sklekovi i vratilo...realno za dobar rezultat my treba odmor na teloto...samo da ne se pretera...prijatna vecer.
Кога хејтерот ме плука Од љубомора пука Влагам јас во мој стил Вежбав јако па сум chill Не правам од тоа big deal Склекови си правам Ич не се замарам Ритам не си кварам Во мој стил, влагам По енергијата трагам Вежбам не се шалам Грбот си го градам @Gentle Man Поздрав друже, мотивација си ми за конзистентност
Ви се враќа Реина после повеќе од 10тина дена пауза. Лошо е да излезиш од рутината подолго време и после тешко е да се вратиш, ама бев приморана да направам пауза од вежбање. Планирам неделава повеќе да се размрдам и да ги активирам мускулите, па со тек на време да се вратам на старото темпо за вежбање. За денес одбрав 30 мин. пилатес за цело тело од Heather со вклучено загревање и истегнување:
Vecerva malku podocna no vremeto bese super za vratilo, stomacni i lastik...bas imam potencijal od energija, edinstveno go zgolemuvam brojot na serii i veruvam vo sebe, deka mozam i deka vezbite pozitivno vlijaat na mene....ubava vi vecer
Од утрово: Третото видео отпадна кога сфатив дека немам уште пола саат за јога, па морав да најдам нешто пократко. Јасно е и од сликата, де.