Docna i vecerva, no nikogas ne e docna. Univerzalka stomacni i sklekivi do premalenost...ama togas se cuvstvuvam ubavo ispolneto nasproti celosno potrosena negativa od mene....ubava vecer.
Денес 10км пешачење, од понеделник сакам да почнам да вежбам по видеа од Daisy Keech, имам досега само 1 видео од неа вежбано и беше . Дали имате некое мислење за неа ?
Имам слушнато за неа, посебно стана повеќе популарна за време на карантинот со видеото за bubble butt со кое знам дека многу девојки имаа резултати. Убаво ме потсети тоа видео беше knee-friendly, па би можела да го вметнам во мојава рутина. Инаку вака досега немам пробано вежби од кај неа за некое конкретно мислење.
Uh vecerva porano izvezbav pa spremanje za na rabota....od site moi vezbi koi veke gi znaete po nekolku serii bas dovolno za da me izmorat.. Dodeka vezbam bas sum vo nekoj svoj fazon i toa koga osekam kako muskulite reagiraat na mojata tezina. Posakuvam ubava vecer.
Iako vrne, nadvor e super da se povezba...za vecerva lastik i stomacni...cuvstvoto e zakon koga si zadovolen sam od sebe iako vo mnogu slucaevi ne mislime taka..dodeka velam dosta e, dovolno e..nesto mi veli mozes uste, mozes poveke...dobra nok.
Ќе забораев овде да објавам. За денес имав време само 20тина мин. за вежбање: За утре планирам пешачење.
Почнав неодамна в теретана само заборајв да пишам тука, и конечно ја добив финалната програма и зато сега пак ќе пишам во темата. Вчера кога си дојдов, седнав и после напнав да станам и не можев. Добра ќе да е. Требаше и кардио после тренинг ама то изоставив пошто ојдов капната и гладна и сум среќна дека успеав колку шо успеав. Sissy squat 4x10 Преден шутер 4x10 Преса 4x10 Squats 4x10 Исчекор 4x10 (иако 4x20 требаше...) Абдуктор внатрешен + надворешен 3x30 Горни, средни и долни стомачни шо требаше 4x20 ама ко ќе стигнев до 10 беше успех. Денес благовремено ќе одам така да ќе можам да сум поефективна, не ќенкава. Тродневна ми е програмата, од ко ќе ја пишам еднаш ваљда ќе се цитирам на ова мислење пошто мачно ми е да ја пишам наново. Ајде и малку мотивација:
И од денес: 10 минути загревање и тегнење Пек бек 3х10 треба, јас по 8 ги праев во серија и то 8мото со плачење Предно рамо 4х10 Средно рамо 4х10 Лат машина 4х10 Бицепс 4х10 Потисок трицепс 4х10 15 минути кардио
Зе денес нешто пократко, немав енергија за повеќе Првото видео го правев без тегови, само со ластици.