После долга пауза, почнувам step by step. Секогаш тренингот го почнувам со вежби за загревање, а завршувам со вежби за истегнување.
Ептен ме радува што темава е многу активна и во декември. Нема зимски сон за нас. Вчера не успеав да објавам, но вежбав: + 15 минути загревање и неколку јога пози за истегнување на крај затоа што не се вклучени во видеава. Првото е особено добро т.е содржи дел од најефикасните вежби за glutes. @sunshinebabe Среќен роденден.
Од утрово: Се сомневам дека потришив 400 калории, но беше супер како за почеток на денот. Вклучени се кратко загревање и истегнување, на крај. Ама си додадов уште некоја минута плус, за да не офкам од болка утре.
Вторникот слободен ден Средата задна ложа Четвртокот предна ложа Денес исто со цитираното горе Утре ми е пак празен ден али ради обврски Пред сите 5-10 минути тегнење со апликацијата од шо ставам слики. Од после 15 минути кардио.
Некако мотовацијата ми падна кога дојде декмври , во средата , ова видео x2 Вчера и завчера пешачење по 10км
Абе вие сите шо убаво си вежбате А јас цела недела роденден славам Од утре се враќам Ви посакувам убав неделен ден
Некако не сум редовна во вежбање како претходно ама не се давам хахахах Every workout is a good workout За денес ова
@The Saturdays нема откажување, ќе ја завршиме годинава со редовно вежбање барем по 20тина минути За денес: