New Year, new workout journey Среќна Нова година друштво! Да се дружиме повеќе и да бидиме уште повеќе физички активни. Ама пред се, овде да се читаме живи и здрави
Happy Monday на сите Јас денес подоцна вежбам и сигурно дека секој ден ќе вежбам навечер бидејќи насабајле со обврски едно друго Денес цело сабајле го поминав во правење соодветна рутина за овој месец, се надевам дека ќе испадне ок За денес оваа малце понежно (лажам) Се надевам дека сите извежбавте денес Ве поздравувам сите имајте убава вечер
Денес џогирање,трчање 60 минути и загревање пред трчање 30 минути и после трчање 15 мин. Се согорија 453 калории.
Друштво здраво Вчера требаше да вежбам lower body(glutes) ама ништо...добив За денес cardio + upper body. Cardio: - 3 minutes non stop * 30 sec jumping * 30 sec running in place Upper body: - shoulder press 4x12,12,10,8 - bent over row 4x12,12,10,8 - hammer curls 4x10,10,8,6 - overhead tricep extension 4x10 Поздрав, убава вечер
Мене ми е мака истото да го пишам нон стоп, само ќе кажам дека покрај програмата шо ми е 3 дена тежински + ден кардио, пауза и наново, @Ajronmen ми даде задача со х50 чучњеви х2 на ден. Па сега ќе постирам само мотивации every once in a while да не се повторвам.