Како си се опуштив празнициве Денес си се враќам н а истото темпо. 2x20 стомачни и чучњеви. 30 минути зумба. Малку ама полека полека ке си се прилагодувам ке зголемувам.П.с играњето овие 3 дена си го сметам за активност Многу играв .
Јас денес пак рано сабајлечки имав физичка активност - разни вежби околу 40 минути. Направив по 40-тина стомачни и чучњеви, плус вежби за задник, грб, и околу 15 минути зумба. Некако без концепт бев - вчера ми летна еден штраф од орбитрекот, и мислев дека мм го поправил, ама сабајле ми кажа дека не е, па правев рандом вежбички. Се надевам дека до утре ќе ми биде среден. Важно ми е да продолжам, да не престанам.
Денеска шетав низ град едно 40 минути,кога се вратив дома ја продолжив физичката активност со 40 минути пилатес.Сега иако сум многу уморна се чуствувам супер
Само што завршив со денешниот тренинг 25 мин кардио, 20 мин вежби за стомак и 20 мин вежби за раце од Викторија Сикрет . Сега нормално следува еден туш, имајте убав продолжен викенд
Се опуштив и јас малку овие денови, но од денес пак режим. Денес го возев орбитрекот 40мин. и направив само 20 чучњеви пошто немам сила. Се осеќам ко карпа на нозете да ми паднала ама нема врска.
луѓе здраво требаше јас да почнам да вежбам од септември,ама имав многу за учење ова она..и еве сега од 1.1.2013 почнав да вежбам денес ми е четврти ден,правам вежби за задник секој ден на BeFit ,траат по 10 мин. али добри се стварно.И исто така правам и 50 склека,и 50 стомачни Викендов ќе правам само кардио вежби,а од понеделник секој ден после вежбите за задник,ќе правам и кардио вежби -Потоа во февруари,ќе ги вежбам повеќе стомачните,8 min abs workout,така 3 недели,а потоа ќе најдам и некои други вежби,а обавезно после тие вежбите за стомак,ќе вежбам и кардио,секој втор ден -во март ќе ги вежбам нозете PerfectFitnessTv -Perfect sexy slim and long legs..така две недели,па потоа вежбите за нозе на Викторијасикрет.. Април и Мај-ќе вежбам мешано,раце,нозе,стомак,задник,кардио и такаааа Еее морам да кажам I'm proud of myself пошо сум личност која тешко го мрда задников од столче,и ептен сум среќна што конечно се решив за затегнување и слабеење. И тип-топ сум спремна за вежбање,ехе,и план дури си имам за идните месеци И пијам ПРЕМНОГУ вода секој ден,и сега за сега се си оди супер
Денес 1км степер на 10 левел, 150 различни чучњеви-со топка, со вреќа...нога лево десно со тегови... 50 стомачни со тег од 5кг на гради и овие од клипот за долните стомачни: http://www.youtube.com/watch?v=FTnzhSWAxC4 гуд џоб тудеј
Само со вежби нема да ослабниш ПС. денеска а веројатно и цела недела нема да вежбам зошто ногата ме зезна. Мотивации: Спојлер
Јас ги повикувам Артемишн и ЕлеМентал, а исто забушавам, ама да не биде повеќе така денеска се фрлив на акција. Денес(вчера) 50 стомачни + 50 чучњеви + 2 мин положба свеќа и малку во истата положба движење на нозе, плус мали вежби од по една минута за раце и нозе + 10 минутно кардио. Ама кардиото многу ме испоти и немам доволно кондиција за повеќе од 10 мин. кардио, а колку само пешачев во изминативе 4 месеци. Ама не се откажувам, ќе стекнам кондиција со вежбање на кардио и ќе стигнам до 50 минутно кардио, па мајка Јана нека е. И толку за денес.
1 час пешачење до парк и назад и 30 мин. џогирање. Денес некако полесно ми одеше и не се испотив и уморив толку. Ако и утре е така , ќе накачам некоја минута плус
Епа феминки нели нова годиан си дојде и ајде си велам да поминат празнициве и таман брат ми ќе се исели од собава и нема да биде волку гужва и на раат сакам да си почнам со вежбањево. Ама мене не ме бива вака па би сакала да си симнам некоја програма, ич не сум дебела а фала богу не ни сакам да бидам, не сум некоја ептен залегната ама сепак сакам да си почнам и да си работам постепено таман ќе имам време до летото. Може офф топик сум ама кажете некоја фитнес програма ама да биде до 10 гига оти толку сум ограничена со интернетов. И ај сега да бидам он топик бев денес до кај баба ми и арно глава не искршив по тие ледишта ама ако добро ми дојде за загревање пред да почнам со овие вежбиве. Ај белким знаете да ми помогнете
Денес Insanity-Pure Cardio а веднаш потоа продолжив со Cardio Abs. Одам и на аеробик, extreme демек, ама некако повеќе ме потат вежбиве што ги правам по дома.Здравје после празниците сакам да уфрлам и фитнес+power plate неколку пати неделно.