Еве денес, 11 line сама си го додадов. Одамна немам нешто за мотивација најдено, еве интересно профилче на Инстаграм (на ливчето го пиши јузернејмот). Не е толку за текстовите, колку шо има убави илустрации.
Вчера Денес, само последното видео па и не го извежбав баш цело. Ама како за после неколку месеци неактивност ептен сум си задоволна Прееска изгледав едно видео на една девојка за нејзиниот процес на слабеење, воспоставување на здрава врска со храната и предизвиците што ги имала. Ептен reletable е. Мала мотивација
По програма беше само ова. Ги додадов и овие две, зошто не знам, не ми се одмараше. Мојата дневна доза (де)мотивација.
Вежбање во теретана: Денес: 15 минути на лента- пешачење,џогирање и трчање Вежби за раце на справи- околу 5 минути Кардио- возење велосипед- 5 минути и подвижни скали- 3 минути Вежби со тегови- тежински- 10 минути
Некое време немав постирано во темава, ама уште вежбам. Имав и мала пауза заради ковидот, па малку полесни вежби засега. Плус 10ина минути по апликација вежби за правилно држење, со што денес завршив со easy plan и одам на normal 30 дена.
Ден 13 и 14 во петок и утрово, соодветно: А вчера беше active rest day, 25 мин. од една далекуисточна дисциплина. Наместо мотивација - информација, најновото видео од Хуберман лаб. Долго е, 3 и пол саати но, има timestamps што олеснува да се ислуша во неколку наврати или пак само темите што ви се интересни.
Денес Гратис и еден едукативен профил за исхрана, воошто не знаев дека ако изедеме круша има вакво влијание врз нашиот организам и глукозата, а ако ја искомбинираме со нешто друго сосема поразлично е. https://instagram.com/glucosegoddess?utm_medium=copy_link
Пробав скоро со тежински, јок, за нигде сум Решив барем месецов пилатес и слични да вратам rom и еластичност. Ова кардиово до крај го извежбав, не знам зашо го дава ко на почеток да е прекинато
Денес само вежби за раце во теретана. Некој да даде предлог за вежби за раце? Сакам да им обратам повеќе внимание да ги направам баш големи.