Доручек: 2 јаболка Маренда: 2 тркалца ресана и капучино Ручек: 10/15 копирчиња(помфрит) и една кобасица (без леб), аааа да и чинија супа Вечера: Јаболко 100 стомачни 15 мин орбитрек
Денес се надевав на повеќе, но застанав на 150 склека, класични. Имам мало воспаление кое може да се игнорира сега за сега. Утре планирам да правам burpees, добра кардио посебно за затворени простории, кога не се излегува надвор на трчање. Еве мотивација, малку поинаква и за машки и за девојки Спојлер
Не сум денес многу многу во форма, буквално до излежавање ми беше + имам мало воспаление, но колку да не бидам без ништо: - 1х50 класични стомачни - 1х10 за долните стомачни - 1х10 чучњеви со скокање - +/- некоја вежбичка со resistance bands уште не знам како се викаат на МК за раце Спојлер
Вечерва нема кардио, работев на мускулатура Не знам точно колку репетиции направив, ама од прилика 6 вежби за раце x 20 3 вежби за гради x 50 50 склекови 1 мин. планк 100 секунди истегнувања на струк 200 стомачни и останатите 10 мин. неколку вежби за задник. Во дилема бев дали да вежбам или не, бидејќи сабајлето бев на трчање, меѓутоа сега се осеќам фантастично.
Алал нека ми е После долго време решив и јас да повежбам... Епа вака: 2 часа пешачење, ако не и повеќе саат време тае бо за слабеење видео и плус некои 10-15 мин. за загревање и вежби за стомак Е утре стварно нема станување од кревет, а како ќе спаднам до први спрат ни сам Бог незнае.
Денес вежбав Insanitylyometric Cardio Circuit & Insane abs, плус squats, па и некои вежби за задник и нозе...Одпрво не можев да се натерам ни да почнам но од кога почнав немаше запирање. Саат и пол квалитетно потење. Дури и од кога излегов од под туш сеуште се потев. А чувството-priceless! Ми дојде да вриснам I'm the king of the world!
Во вторникот и денеска не вежбав,поради неоправдани причини Ама и последниве 3 дена,само еднаш дневно јадам,некако немам апетит,така да мислам може да ми се опрости овоа шо не вежбав И се мерев прееска 55кг. сум,мислам дека 1 кило имам симнато,иако не ми е баш потребно да симнувам килограми сепак си се израдував Спојлер И ама ми се смешни,кога ќе им кажам на тие 45 кг., они што ми велат дека ги имам,да додадат плус 10кг,и одма негодување кобожем не си знам јас колку кила тежам
Многу се опуштив, мнооооогу. До пред нова година ако не повеќе барем чучњеви правев. Секој ден си викам од утре од утре и тоа утре никако да дојде. Спојлер Ја видов сликата и си реков од вечерва ќе почнам Еве од сега па ќе почнам редовно да вежбам. Прво ќе почнам со чучњеви и стомачни, па после ќе видам што и како. Ќе гледам и наутро и навечер да вежбам. 70 стомачни 30 чучњеви Вака на почеток многу не се форсирам, оти знам дека утре се ќе ме боли. Да си признаам сега и овие 70 стомачни многу ми дојдоа пошо не сум правила, ама си викам каков војник ќе бидам ја, морам а и можам . Си правев слики у глава ја како војник и ги направив. Спојлер Да бидам искрена најголема мотивација ми се филмовите. Кога ќе видам некој згоден дечко кога ќе ја земе во раци женската ааа. Таман ја ќе бидам слаба и згодна додека да ми дојде време да си фатам дечко да ме зема у раци. Нема да падне на земја кога ќе проба да ме дигне . Најјака мтивација имам
Спојлер Вчера денот, со 60 вежби за задник 60 стомачни ама со комбинирани вежби и и и склекови ама со 5свтиткувања со една нога Спојлер Спојлер Попладне идеме пак сеа за некоја нијанса повише Ајде дечки се читкаме
Мислев дека денес се живо диво ќе ме боли ама не! И така јас хепи, ама ептен хепи со нови сили тргнав напред. Го извежбав првиот ден инсанти или како и да беше програмава, фит тестот е првиот ден. Е сега го извежбав... Многу пати и ќе запрев оти останував без здив и цела се тресев. Инаку го најдов на јутјуб ама ги има до петти ден и плус некои си дополнителни, а може и понатаму ќе постираат нови. Како и да е после тоа за казна бидејќи неможев баш целосно да издржам правев едни вежби за стомак и планк за стомак и задник... Е такааа, се враќам во форма полека, полека. Се сликнав и во профил за да ми го видите телово и да кажете по некоја вежбичка за стомаков оти само малце ми фали долниот дел ми е излезен напред, друго не ми треба... Ама па големи биле сликите и не ми дава да ги прикачам а ме мрзи да ги смалувам и така... ај друг ден. И до вечер уште една тура
Девојки,од денес и јас ви се придружувам. Како за прв ден,најпрво направив: -90 стомачни, -50s планк, -2 x 20 вежби за нозе, -2 x 20 вежби со тегови,(од 5кг) -и на крај скокав на јаже-110(поради болки во коленото неможев да продолжам ) Поздрав,девојки.
Јас вчера не вежбав(бидејќи добив и стомакот ме болеше) но денес извежбав 20 мин вежби за раце од Викторија Сикрет, 27 мин вежбите со кардио на Jillian и 10 мин стомак, а и на крај 100 чучеви ( 2x30 плус 40)
Денес го направив тоа што кажав вчера. Но еве ме, иам среќа, можам да пишам Значи денес 10 вежби нозе,3 стомак плус кардио. Преживеав ! Утре имам утринско кардио на гладно и тежински тренинг приквечер-грб и стомак
Некако деновиве тешко ми е да се мотивирам да вежбам ,но сепак вежбам Денеска 40 минути вежби со пилатес топка
Вечерва 6 вежби за раце x 50 4 вежби за гради X 50 50 склекови 90 сек. планк 100 истегнувања на струк 200 стомачни останати 10 мин. вежби за нозе и задник
Кога ќе те фати една мрза, отвори си ја темава и мотивирај се Денес: - 7 км Орбитрек - 5х10 чучњеви со скокање - 30 склекови со свиткани колена - 1х20 од две вежби за раце со stratching bands Спојлер
Денес стомачето ме болеше но, не откажав од вежбите...елептичен степер, squats, вежби за рамења и стомачни...Но, без преоптеретување многу Во понеделник повеќе