А ви лајкнав, си реков да извежбам па ќе пишам, и секако заборајв. Во право е @sunshinebabe дека треба да ја размрдаме темата, кога пишев редовно и тоа ми беше еден вид мотивација. Патем, еве ти еден мотив плус: Денес/вчера поточно (мала рокада на видеа, ама сепак истите): Многу ми беше смешно видеото со Бритни, барем се позабавував. Инспирација, мотивација, шо и да е: Меме на денот:
Здраво друштво! Полека но сигурно се враќам во кондиција со редовно вежбање, на мое големо задоволство. Почнав од скоро и со поинаков режим на исхрана, се трудам да го корегирам и внесот на енергија, не само трошењето. Не се качувам на вага сеуште ми е рано за промена а ретко кога ме мотивирала вагата Обично кога вежбам или кога имам активности на отворено документирам во Страва апликацијата. Најмногу ме мотивираше вчера кога гледав график за претходните 6 месеци на апликацијата и видов колку кривата пораснала од мај до денес. Најголем пад во кривата имав во март и април, зошто тогаш имав ковид. Стварно разболувањата се проблем, те враќаат во однос на кондиција, пак постепено почнуваш, ама важно не се откажувам. Синоќа ова вежбав: 10 минути загревање па по видеава: Обично не вежбам со денсање, ама вчера баш ми годеше некако.
it ain't much, but it's honest work. Реков ај да фатам да се размрдувам повеќе, внимателно Женичкава ја најдов рандом и баш се нежни вежбите за после операција. Има повеќе вакви, подредени по ред. Можам и повеќе од ова осеќам, ама полека си велам, И онака мускуливе ми се млитави ептен, минимален напор ми е болно, а зглобовите ко дрво ригидни.
Од времето денес или не знам од што, ич не ми се вежбаше, buuut still did it Денес: 30 минути трчање по скали + 30 минути вежби на Клои. Инспирација број 53867
Ме мрзеше и мене денес, се мислев да прескокнам ама сепак мрднав малку. Не пешачев, ме уплаши дождот. Инспирација: Не знам дали ја имате сретнато на Инста, малку е cringe ама прејака ми е.
Денес нозете ми беа изморени од работа и обврски. Решив да не форсирам за нозе, секако извозев точак денес. Вечерва стомачни и грб. Претходно загревање кардио 10 минути и на крај истегнување 10 минути. Тие за грб некако сите ги скокаат, а не треба. Овие конкретно ги препорачувам:
Денес: 35 минути вежби на Клои - како да ми е Петок My inspiration/mood of the day: Инаку, couldn't agree more со @Cosmic Girl за вежбите за грб. Мене лично ми го поправија држањето на телото, а и највеќе ме ослободуваат од стрес Туку, масажа после вежбање ми е како полека да влегувам во рајот Much needed финиш
Ми се заубај денес. Го препорачувам кардиото. Завршив со вежбање и во истата минута влегва татко ми со фамилијарна пица. И ај сегааа. И ладен туш. Мразам, значи мразам ладна/млака вода, ама на лето после вежбање hits different. Една поинаква мотивација: да можам да напрам барем еден згиб во животот.
@Ugly Duckling Ист е и татко ми Јас би ти препорачала да си каснеш, па утре ќе ја потрошиш. И така е жешко времето, брзо ќе се стопи А што се мене тиче, ја искрено пицата не ја сметам за нездрава храна. Не е пржено, хранливо е, плус од се по малку на неа, ма magnifique А секогаш најмногу што можам да изедам се 2 парчиња За тушот, исто потпишувам. Мене ми дава филинг како на базен А згибови, мислам дека д бест вежба за секси грб. Баш ме интересира дали кај нас се продава pull up bar за на врата? Едит: Found it https://polleosport.mk/fitnec-cpravi-i-oprema/ЏимСтик-мулти-тренинг-теретана
Многу видеа имам изгледано со смешен крај. Паѓа и шипка и врата и ѕид. То ми е доволен знак да не купвам оти како шо ме дала еволуцијата ќе паднам 100%. Јас го натерав татко ми во дворот ми кладе, ама џабе, не можам. А незгодата шо ја пишев во СДК, е баш од обид за згиб, дури денес ми помина вратот. Ама ќе успеам некогаш, не се предавам. Си каснав две парчиња, да не ме мислите. Не сум јас за ова тема, до утре можам глупости да пишам.
@Ugly Duckling Еве не Stage 1: Мачето како битен дел од опремата е и кај мене или тренерот Stage 2: Како би изгледале додека се уозбилиме Stage 3: Pro
Умрев, се стопи пицата од смеење. Последно е ова ветувам. Не ме бришете ај барем ја размрдавме темата. https://www.instagram.com/reel/Cp8RMiNoqUn/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== https://www.instagram.com/reel/CqvUDV8ssAp/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Мене појаки ми се оние коа вежбаат со ластик и ќе се отпушти ластикот и ќе ги плесне по фаца Или машко вежба и ластикот плааас у јајца Имаше видео една со тег како што го крева, си го скрши лустерот
Денес: 60 минути трчање по скали + 40 минути HIIT комбинирано со тежински вежби Имав некој наплив на енергија Mозокот таму некаде far away e, и тој во бели бикини Happy Friday girls
Здраво! Ве пратам некое време и веќе две недели вежбам Клои, Памела и некои други видеа од you tube (лутам со вежбањето), ама ништо не се познава на мене. Можете ли да ми препорачате некои видеа за почетници, прво за намалување на тежина. Наместо да намалувам тежина јас качив 2 кг за тоа време
@Bekola Според мене, рано е 2 недели. После барем 3 месеци може да се забележат првични резултати од континуирано вежбање. Инаку, би ти предложила да вклучиш и кардио. Односно пешачење, трчање, пливање и сл. И исто така, мора да ја балансираш исхраната. Едното без другото не оди. Плус, не заборавај да пиеш вода и ќе биднат резултатите Не се разочарувај