Вчера беше ден за одмор на мускулите Денес: 45 минути трчање по скали + 60 минути вежби (Клои + тежински) Дневна доза инспирација: Quote of the day: "If you think your mental health is bad, go for a run and you'll see that your physical health is much worse"
Wed: 20 минути трчање по скали + 50 минути вежби (Клои + тежински) Forever a motivation: Секси грб Fact of the day
Од прва да ги направиш бара ептееен физичка спремност. Ако можеш купи ластик и прво пробувај ги така, еве ти идеи https://www.healthline.com/health/assisted-pull-ups#machine-pullups.
Фрајдеј: 40 минути трчање по скали + 50 минути вежби од Клои А ray of inspiration А во ова се пронајдов https://www.instagram.com/reel/CuZMNHnID6H/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Денес пешачење 5 километри (со мала пауза) без болка Вчера слично како минатиот пат со тоа што додадов повеќе повторувања кај вежбите со нозе.
Извозев 15 км на точак утрово. Се рачуна ова за доволно за денес? Се амбицирам да вежбам вечер ама ќе видам како ќе се осеќам, жешково ме убива денес..
@Cosmic Girl Се рачуна, како не се рачуна Секогаш важи таа: "The only bad workout is the one you didn't do" Мандеј: 1 час трчање по скали + 1 час вежби (Вчера ми беше ден за одмор) Inspo: Малку со вода во позадина за ментално освежување
@Ugly Duckling Ќути, умрев кој бисер го треснав Си ја замислив сцената како вежбам на сред село Deal, Friday it iz! Поздрав бек и од мене и мојот тренер
Вчера извежбав 45 минути кој вклучи вежби за загревање, па после вежби за цело тело вклучувајќи стомачни, грбни, колкови, задник и нозе. Не рипав и трчав, зошто доста км извозев на точак и немав воља баш за кардио вежби. Денес само точак, преку 10 км ми се фатија доволно ми беше на топлово. Решив од здраствени причини периодов да не правам многу вежби за раце и рамења, само лесни вежби и без тегчиња. Кога ќе осетам болки гледам да не го оптоварувам многу рамото да не си направам полошо. Мора да си го почитуваш телото и она што ти го кажува
Здраво редовно одам во теретаната и малку го повредив коленото дали некој знае што треба да користам како заштита од повреда на коленото и каде можам да купам. Ако прашањето не е за овде извинете
@Mrs. right Како оди? Јас вчера не извежбав, а и со исхраната слабо пица и пиво имав на мени Денес вториот тренинг од програмата направен, одиме понатаму