Влажноста кај мене денес многу голема, мака мачев, ама ете направив една Петка и покрај 60 часовната работна недела.
Денес загревање цело тело, истегнување, вежби за долен дел од телото (low impact ) и стомачни вежби. На крај вежби за стапалата. Околу еден час вежбање, се на се.
Дечки, ми треба accountability buddy! Немам со кого да се мотивирам на дневна база, а сега ми е тој најкритичен период каде што не смеам да се откажам. Некој ако е за, нека каже за да си споделуваме резултати, колку сме извежбале тој ден, итн!
Добро да тоа секако дека не е лоша идеа, ќе споделувам и овде. Него мислев онака за секојдневно, да не ве отекувам и спамам овде секој божји ден
Mа само ти спамај па од инат дека ние не постираме ќе почнеме да вежбаме повеќе и ќе постираме па после спамачки клуб ќе отвориме. Знам, сам ќе се испратам немора да ме бркаш
Денеска во план рамо со нозе. Латерал наместо на клупа со стоење + вежба на сајли. И секако задно рамо. Нозе на шутерот и пресa. Арнолд прес не.
Ок дечки каснам малку со еден пост ама сега да надокнада, вчера истрчав 5 км, после тоа истегнав се, па направив шадол 3 рунди по 2 минути за накај да завршам со три серии склекови 30-20-10. Денеска некако се напнав и мавнав една 8 ца
Петок - гради со бицепс. Само без decline, dips, pullover, pushups. Обично вежбам гради во Понеделник и Четврток но сега вака испадна.