Денеска 30 минути латино танц 100 Plie squat 100 пати-поединечно на двете нозе вежбата со исправено дигната нога 100 пати-поединечно на двете нозе вежбата со дигната-свиткана нога . 1,5 литро вода :up:
Ден 3: 1. Hot body warm up (загревање) 2. Get your sexy back (кардио, body sculpting) 3. Mountain climber (кардио со тегчиња од 1.5кг) 4. Sexy butt and arm combo (раце трицепси и задник до тегчиња од 2.5 кг) 5. Sexy sensational shoulders (рамена со тегчиња од 2.5 кг) 6. Flat sexy abs (стомачни) Не очекував дека ќе се изморам многу,ама се изморив,и да ве прашам,кога вежбам со тегчињава има една вежба со раширени раце и само ги вртиш тегчињата надоле нагоре со дланките,многу ми крцкаат зглобовите на рацете,лошо ли е тоа?
Слабо денов Некако лошо се чувствував, а и не сум многу наспана, така да, ништо од вежбите. Имав само 40 минути одбојка, барем тоа да се важи како некаква вежба денес Утре планирам да надоместам, морам да го зголемам бројот на вежбите, а и конечно да почнам да ги правам тие фамозни чучњеви од кои се плашам
10 мин кардио со тегчиња 10мин. вежби за раце 30 мин. стомачни со топка 10 мин вежби за нозе и заден дел склекови 4 серии Пред тренинг 2 банани за енергија И јас истата вежба ја правам со тегчиња но никогаш не ми крцкале зглобовите. Претпоставувам оти не ти биле раздвижени па затоа. Мислам дека почесто ако ја правиш вежбата ќе престане. Поздрав
I'm back Направив пауза од 3 недели, морав Денес почнав пак да вежбам. Бев во теретана и прво Орбитрек 30 мин за загревање и потоа од се по малку вежбав- нозе, газ, грб, стомачни... За да се загреам се со мала тежина правев, се надевам дека утре нема да ми бидат воспалени мускулите Среќна сум, исполнета со енергија. Мора да се вежба.
Епа вака, денес имав единаесети ден од инсенити, кардио рикавер. Таман си реков лесно ке биде, трт, се зафркнав! Аууу коа почнав цела да се тресам, сум заборавила како е. Е арно тоа ама после кога ме штрекна ќе сум правела уште. 10- од оние со расшепате ни нозе чучњеви, на викторијас сикрет, овде ги видов по темава и веднаш да сум ги пробала 200- скокања на замислено јаже http://www.femina.mk/диети-и-фитнес/фитнес/7-вежби-за-секси-грб овие сите ги направив и плус http://www.femina.mk/диети-и-фитнес/фитнес/4-напредни-вежби-за-затегнат-стомак#photo3 овие И плус десет склега со превиткување на коленото до градите. Е последната вежба со затворени очи сум ја правела, ќе умрам за спиење. Ајт одидов јас да клокнам чаша-две водичка и на спиење Сликички за мотивација, друг пат. Преморена сум сега
Вчера Insanity- Cardio Power and Resistance, денес Pure Cardio & Cardio Abs. Инаку не вежбав 3 дена, ме фати ларингитис/трахеитис и по цел ден и цела ноќ си ги корнам градиве. Башка ме стегна и стомак, ми се гадеше од самата помисла на вода или храна, ко цунами во желудник да имав! Сум намалила уште едно кило, и еве ја одржувам таа килажа веќе 1 недела. Што значи вкупно намалени 3,5 кг. Имам ставено нешто во мускулна маса а изгубено маснотии, тоа дефинитивно. И оној целулит што ми се имаше појавено како резултат на здебелувањето, јадењето џанкфуд и лежењето во болница ми исчезна речиси цел. Се фрапирав пред речиси 2 месеци кога првпат во животов забележав целулит на мене, предходно успешно го избегнував, а тогаш,стара магарица, ми се појави! И морам да се вратам на она што бев-МОРАААМ! За мотив и стимулација си гледам стари фотки од себе и си мантрам:"Suffer the pain of discipline today....or suffer the pain of regret tomorrow." И еве мои фотки...не сум нешто pro или нај-нај ама целта ми е -да бидам најдобра верзија од myself possible, не да бидам некоја друга...
Дечки цел час вежбање. И презадоволна сум денес од себе си ) 77 стомачни 77чучњеви 100 за задничево мое 20 склека со 2 plank се на се 90 сек И мојот максимум од 5 мин држење во оваа положба Спојлер A претходно 5 направенни од по 30 сек. Feel good ) Спојлер Имајте убав испотен ден Идам јас под туш. Се читкаме
Не дека не вежбав овие денови, туку од школово не бев во можност да се вклучам. Најмногу времето го поминав во сала, на тренинг. Рутински, кондиционо. Скокање јаже, 15 круга трчање, склекови, стомачни, она марширање на клупа, и се разбира игра со девојките. Абе како да однемав волја некако, може да е до пмс, ама сепак резултатите само јас изгледа не ги гледам.. Уф овој мој ум ништо добро не ми прави! !!!
Денес на мое изненадување немав никакви болки од вчерашниот тренинг денес: Гради, стомачни и задник + 30 мин Орбитрек и на крај 100 скока со јаже
Убав ден, денес.За разлика од вчера, многу подобро се осеќам, расположено и мотивирано за вежби.Затоа, денеска се ми е по стотка 10х10 чучњеви (со трчање во место помеѓу десетките ) 4х25 стомачни 5х20 tricep dips Екстремно задоволна сум од себе, ги опфатив сите критични места - нозе, стомачни и раце.Морам да ви кажам и дека сите на темава сте ми огромна мотивација, дури и кога не сакам да вежбам и ме мрзи, секогаш ме поттикнува тоа што знам дека не сум единствена во ова, дека има уште цела група на луѓе кои поминуваат низ се ова.Затоа знам дека морам да станам и да го мрднам гзето, за да не ја разочарам таа група на поддржувачи овде.Фала ви што постоите Мотивациски сликички: ..И една песничка: http://www.youtube.com/watch?v=WWzjnV5k42o
И денеска иста приказна 200 Plie squat 200 пати-со десна нога вежбата со исправено дигната нога, 200 пати-со лева нога вежбата со исправено дигната нога, 200 пати-со десна нога вежбата со дигната-свиткана нога 200 пати- со лева нога вежбата со дигната-свиткана нога. 1 литро вода, а и зелениот чај да не го заборавам. Едит : и овие 35 мин. ги минав во хип-хоп dance НИЕ МОЖЕМЕ ДЕВОЈКИ, САКАМЕ-МОЖЕМЕЕЕ
Ден 4: 1. Hot body warm up (загревање) 2. Sexy Summer Workout (за задниот дел од телото) 3. Small waist, tight but, thin thigh workout (половина,бутови,задник) 4. Ballerina Beauty (нозе,и во мал дел задник) 5. No more flabby arms (рамена,раце) 6. Boobs up, tummy down (гради и стомак со тегчиња од 2,5 кг) 7. Stretch, meditation, Gratitude (истегнување,медитација) Сакав да ви прикачам неколку текстови за мотивација,ама избришани се од страната од каде што сакав да ги копирам..деновиве ќе се потрудам да ги најдам,бидејќи многу се инспиративни и секогаш кога ќе немате желба за вежбање ќе ве мотивираат да станете од кревет и да го мрднете задникот Еве ви сега слики: И една вежба за вратот Спојлер
Мала промена во системот. Менуваме партии. Од утре грб со рамо , а градите повторно ќе одат со бицепс и трицепс. Секојдневното кардио останува исто. Така да денес имам 80 мин кардио и стомак.
Вчера последен тренинг за неделава, викендов одмор 10 мин. вежби за раце со тегчиња 10 мин. вежби за нозе (за листови) 20 мин. вежби за страничните мускули на стомакот со топка 10 мин. вежби за нозе (за бутови) 10 мин. вежби за стомак 10 мин. вежби за заден дел 4 серии склекови на топка 1 банана пред тренинг, мусли после тренинг
два дена одмарав не вежбав .... затоа денес добар тренинг сабајле 90 мин орбитрејк вежби за задник и нозе , чучњеви 3х30 стмачни 3х30 па повторно уште 30 мин орбитрејк доволно за денес утре пак и повеќе
Денеска почнав со (Insanity) Plyometric Cardio Circuit, па продолжив со Cardio Recovery, и на крај завршив со (Brazil Beach Body) Bum-Bum. Се на се, квалитетни 110 минути скокање! И да, во текот на денот направив и: -исчекор(10 со десна, 10 со лева, 10 наизменично десна-лева нога) и -200 чучнувања со тежина од 6 кг(импровизирав по дома со тежинава, да не ви кажувам со што...со кобасици! Ги најдов во фрижидер, моите ги купиле од Охрид, али шта чеш, мора да се импровизира во недостиг на вистински тегови). И за на крај малку мотивација со мојата all time favourite Sofia Boutella! Изгледајте го клипот! тука