Денес 40 минути на орбитрек. Други вежби слабо, само 10 чучњеви - утринска гимнастика Чувството после вежбање е незаменливо. Се надевам и резултатот ќе биде таков
Денес не многу поразлично од вчера, Тае Во - Basic 30 мин. и 12 мин. Орбитрек... да не претеруваме, ионака имам воспаление Спојлер
Се напнав денес уште од 6 часот. 10x100 секунди plank 10x15 склекови со потвиткувања на колената три пати повторена рутината за стомачни 2x50 чучњеви Едвај 30-ина минути серии на шипка, не остана многу во мене Стварно има нешто посебно убаво во девојка што се грижи за нејзиното тело... Спојлер GET UP!! http://www.youtube.com/watch?v=rSg4m1hpEFI
Си одам по Insanity , да си признаам чат пат кратам по некоја минута и веќе и мускулите толку не ме болат се трпи
Само што завршив со мојот фитнес ден, Tae Bo - Basic 30min. пак и Орбитрек 10min. ама го вртев како коњ на трки Утре ми е ден за одмор, па продолжувам со повеќе вежбање Ете така!
Нај голема мотивација ми се женскиве какви тела http://www.youtube.com/watch?v=gIzB7nBv ... ature=plcp И да денес вежбав за стомак 15 мин и 15 за нозе и задник
За недела дена и тоа како се приметува разлика во задник со обични клекнувања само што јас се потпирам на пилатес топка за да ми држи рамнотежа на грбот. Ги правам по 100 дневно и сум прилично задоволна. Само треба редовност и издржливост зашто болат нозе, поготово првите 2-3 дена
Оти сум цел ден во оваа положба неам мрднато учење ојди ми дојди ми , си седам и фитнесов ми е овака доколку стварно се нема време ни вода да се напиеш ко човек , си седиш и го држиш стегнат задникот пола минута го испушташ па пак пола минута или една го испушташ и така се има задников фитнес , чисто за малку од малку стегнување на задник. Го правам ова веќе 2 недели и се си викам дали овој задников ми е постегнат или си набијав комплекс од статиине кои ги прочитав неодамна
Леле, ја запоставив темава Добро вежбање денес. 20 минути кардио, 20 минути стомачни (околу 300 вкупно, на справи и на душек), 20 минути кардио и за крај 10 минути стомачни (околу 150 вкупно, на справи и на душек). Епа......заврши мојата сезона со одење пешки на фитнес Ладно е веќе. Кога одам натаму и не е баш страшно, ама кога се враќам, едно што е покасно па е поладно, но и така загреана и испотена.....не ми се оди пешки заради синусите. И онака ми се многу лесно подложни на воспалувања, ќе се трудам да не си го скратам фитнесот зимава а сепак да ги сочувам колку што можам, со тоа што ќе одам со кола до таму. Е, тоа е. Барем и време ќе си заштедам и побрзо ќе се враќам дома (си се тешам вака само )
Три дена си немав вежбано. Ме фатија родендени, собиранки, малку мрза Денес се вратив. 2000 скока на јаже. Пешачење 7 км. И толку. Си се испотив поштено, се избањав и каснав едно ресанче колку за атер
Денеска ми беше 6 ти ден , се изнарипав а и се осеќам убаво и витко не дека има видливи резултати де за 6 дена битно мене ми е убаво . сабајле коа станувам прво на ум ми е еве едвај го чекам утрешното вежбање
Утрово почнав со plank, планирав повторно 10 пати по 100 секунди но после 4-та конечно ми светна дека немаат многу ефект 100-ките, ии решив да направам една но до кај што ме држи телото. Резултат 317 секунди. Не го очекував ова. После 10x15 склекови со потвиткување на колена и рутината за стомачни ја повторив шест пати дури. Ми отрпна и крстот и нозете, направив и 5x50 чучњеви, кои btw цел живот ги исмевав како социјалистички вежби, ама сега ја плаќам цената . Ова боли бе... Да ја споделам песната која ми е како бензин во оганот при вежбање Моментот е на домашен сараунд со силен бас на 0:09 и 2:41 http://www.youtube.com/watch?v=nBB2bPwKWVg И лириките тука ми се мотивирачки... 'Cause sometimes you just feel tired, Feel weak, and when you feel weak, you feel like you wanna just give up. But you gotta search within you, you gotta find that inner strength And just pull that shit out of you and get that motivation to not give up And not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse http://www.youtube.com/watch?v=P3oBZ4_TNys
Спремна,со ранец на мене,тргнувам во поход Денес 20минути трчање на лента,само за да се загреам,па после вежби за јадро т.е core synergistics. Официјално го стартувам почетокот на 2рата недела од 12неделниот предизвик. Зграпчете го денот!
Си затерав една рутина со одредена комбинација на вежби и арно ми е. Стандард 2000 скока на јаже 3х50 стомачни 3х30 чучњеви 2 км пешачење само, до пазар по зелка и назад.
Денеска едно добри 10км сигурно ги имам испешачено, нозете ме болат за други вежби, од утре почнувам. Инаку од утре ќе мерам точно колку километри пешачам, ми измери 4км телефонот денес ама ми се испразни батеријата и не ми измери до крај, а од ко ми се исклучил уште 5км сигурно изодев.
Половина час на орбитрек и нешто ситно чучњеви и стомачни. Нема откажување. Веќе сум на добар пат до стекнување навика за вежбање!
15 минути на орбитрек,4 серии по 20 за нозете,3 серии по 15 исто за мускулите на нозете,4 серии по 20 на трета справа за нозете,2 серии по 20 за грб,4 серии по 20 за раце.Се изнавежбав
Денес многу доцна започнав со вежбање, само што завршив, но подобро доцна отколку воопшто. 45 мин. Tae Bo - Cardio (Aerobic) и доста е за денес.. Спојлер
Почнав со 30 минути на орбитек. Потоа 5 серии на шутер за задна ложа на нозете. 3 серии по 20 стомачни на коса клупа и 4 серии по 20 за странични стомачни, со тег во едната рака. И на крај 5 мин на степер Плус сум на УН диета и немав многу енергија ама доста беше и ова Поздрав.