jillian michaels ripped in 30 level 1 ---- завршено утре почнувам левел 2 jillian michaels 6 week six pack level 1 --- 6 ден (ама од ова незнам колку левели има па се мислам дали да почнам утре левел 2 или не, кој знае нека помага ) Butt Workout 1: Tone Up Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=SmcLB9ObdOM Butt Workout 2: Booty Booster Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=TFJt322szc4 VSX Sport Presents the Sexiest Workout Ever: Butt Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=ICHcmO_qqik + 50 squats
Денес почнав со трчање. Ме демотивира едно детенце , не можев да истрчам колку него.. Ама добро е, утре одиме пак, беше забавно, како на натпревар беше секој сакаше да го надмине другиот.
Претходните 7 дена бев на камп па вежбав само јога,зумба,американ лајн денсинг....Сега стартувам пак....Утре идам на фит камп и после у теретана со ултра супер дечко со стомачни Добра мотивација,нели?
после 5 дневната пауза повотрно се враќам во форма сега со нова цел. 100 стомачни 2х20 планк 30 мин вежби за стомачни 30 мин вежби за задник + 10 стандардни вежби за задник и нозе положби на чамеч,свеќа и мост glute bridge-40 пати 10 мин истегнување доволно за денес
уфф како би почнала да вежбам, ама на гости ќе сум уште 7 дена, ќе почнам во вц да се затворам и стомачни да правам
Почеток на 4та недела или рамно 10ти тренинг неколку круга во сала трчање, чучњеви и скокови, вежбички за растегнување, и загреана започнав со 20 минути точак, се бркав со една точка на монитор 3 серии наредено, напраив 5 серии, 10 круга трчање во сала+50 чучњеви, можев и поише вежби да напраам ама тренерот не беше многу сконцентриран на моето вежбање па благоречено ме пушти тукутака за крај од дадени 15 минути на степер јас извежбав 25, се загледав на ТВ во една глупа емисија и супер за мене Одсега па натаму сама ќе си правам вежби, дечкиве во теретана се многу расеани и просто забораваат што вежбам, од нареден пат ќе ги замолам да ми покажат како се вклучуваат справите и сама ќе си вежбам
Правев пауза 5 дена и имав страшна грижа на совест поради тоа Така да сега надокнадувам... вчера вежбав грб, денеска ке вежбам нозе толку многу што ако треба и ке лелекам утре сабајле кога ке станам Треба ваква пица да јадеме
Денес пола саат на орбитрек. Џилиен Мајклс ја ставив на стенд бај. Ме фати хаотичен период, а утре... Од утре имам нов предизвик! Ај да не зборам пред време, ќе се пофалам утре Мотивација ми е огледалото. Неподнослива слика.
како и секогаш исто да не се повторувам денес новитет се дел од оние вежбине за задник од 7 дневна програма на Јулијана. и стомачните се снижени на 240 I WILL GET IT!!
45 мин. утринско трчање+1 час латино фитнес и вежби за раце со тегчиња околу 14 часот и вечерва аеробик еден час.Тренинг за нозе. Се договорив сега,утре наутро пак си трчам
Конечно врзани неколку тренинга без главоболка, или барем поднослива. Решив да го довршам месецот и ќе продолжам дома, не сум баш задоволна од теретанава, цело време вежбам едни та исти вежби кои се наоѓаат и на нет и кои би можела и дома да ги вежбам. Единствено што вртам на точак, и така вртам на точак секој ден до работа и назад, вака ќе вклучам и вртење навечер штом се ослободам од обврски по дома, и степер, па степер имам и дома Дефинитивно ја преуредувам викендов собата за да ја оспособам за вежбање и од идната недела ја почнувам онаа тетата Џулиен, си имам дома и тегчиња и степер за загревање и одгревање и простор за вежбање. Вчера, 10 круга трчање во сала за загревање со 30 чучњеви и скокови, вежби за истегнување 7 серии по 10 склек-скок+15 стомачни+20 исчекори за крај 25 минути степер Ако не ми иде дома се враќам назад во сала
Утрински тренинг...Ииии,папсав....Вчера вежбав 3 пати,утрово за малце ќе паднев под тушот....Вечер неам аеробик али ќе вежбам латино фитнес саат време дома...
Секој ден ги правам вежбите на blogilates, откако е почнат месецов. Има нови вежби според календарот и таа ги прилагодува, има специјална програма. Еве ви линк. http://www.blogilates.com/printable...veaway-sign-up-for-newsletter-to-get-password Имам уште неколку вежби за денеска, во вторникот беа далеку потешки од сите овие другите.
Епа вака луѓе. Да се пофалам дека јас го исполнив мојот фитнес предизвик составен од 48 дена! Од 48 дена вежбав 46. Ама сепак резултатите ме прават презадоволна. Откако завршив, имав 9 дена пауза, затоа што бев на одмор и не ги правев класичните вежби за задник како чучњеви и слично. Ама затоа, секој ден бев на зумба. Денес малку одмор и од утре повторно почнувам интензивно вежбање за одржување.
охоо и јас ви се придржувам. Еве веќе втор ден правам вежби за зацврстување на задникот. Ќе ги правам седумдневните вежби на bulletbody,па се надевам дека ќе имаат ефект. Папсана сум,мускуливе ми се воспаленииии
Ајде и јас да ви се придружам. Т.е почната сум од пред месец и пол ама не ми текнало да пишам. Значи денес имав -45 минути трчање, -8 min Abs workout- how to have six pack, -10 min Booty shaking waist workout (Од Тифани Рот вежбите), -Small waist, tight butt, thin thighs under 10 min. ( Исто Тифани Рот). И после ко будала си поиграв така низ дома на музика, ептен енергија имав А мотивација ми беше тоа што кога се погледнав во огледало пред месец и пол не личев на себеси. Од тогаш имам изгубено пет килограми и целам уште пет да изгубам и ќе бидам awesome. А веќе се чувствувам подобро, ете некни и на базен појдов и воопшто не ми беше незгодно да се соблечам по бикини како што ми било претходно. Имам уште работа ама чим самодовербата ми скокна ќе биде. Реферат напишав .
Јас оваа програма редовно ја вежбам: jillian michaels ripped in 30 level 2 jillian michaels 6 week six pack level 1 Butt Workout 1: Tone Up Butt Workout 2: Booty Booster Firm up / toning buttocks workout --- ова сабајлечки како за добро утро Спојлер https://www.youtube.com/watch?v=mLiHXd_8YoY Толку за денес