Денешниов ден беше малку напорен ама тренингот беше еден од најдобрите до сега сега со мирна совест и големо задоволство можам да си легнам Од сабајле: -450 скока на јаже -10 мин. трчање во место -Pure cardio -Cardio ABs Вечер: -350 скока на јаже -5 мин. трчање во место -и уште 100 скока на јаже
Вчера повраќав,вирус некој ме беше фатил.Ја се смеев цело време `Да не е љубовна треска?`.Бев на инфузија,Ми истече за саат време и после продолжив одма на тренинг.Е сега,колку извежбав.....Па,судејки по тоа што бев болна малку,ама се испотив. И секако,кога се вратив у 9,следеше паѓање и кревет и качување температура проследено со врескањето на мајка ми.Сега сум си супер,се чувствувам океј.
презадоволна си ја зголемив должината на стазата за трчање(моја виртуелна) истрчав уште километар плус.... вежби за нозе и стомачни и одличен е денот.....
Core, Cardio and Balancе недела. Денеска ми е 3 ден + 2х100 чучњеви со тегови од 5кг. Shaun T во видеото постојано повторува: This is your recovery week, don't overtrain your muscles и блабла, КАКО ДА НЕ СЕ ПРЕТРЕНИРАМ КОГА ИМАМ ГРИЖА НА СОВЕСТ ГОЛЕМА КОЛКУ ГРЧКА ПАЛАЧИНКА И ЧИЗКЕЈК од последниот ден на одмор ???? Иако таму секој ден имав по 3 интензивни сесии пливање (нaстрана од брчкањето во вода), + стандард тренингот од Инсенити и редовните 200 чучњеви со тегови, тој еден cheat meal што ми го надмина дневниот внес за 600-700 кал. OД KOЖA ME ВАДИ!!!! Мислам дека секој пат кога ќе се фатам таму каде што излагаат спојлерите, ми се дерат на цел глас - Ете ти, сакаше палачинки ??? Е, сега гледај како ќе се покажат на тебе!!! И така, ќе си го почнам 2от месец прегорена од кардио, дури не почнам да се распаѓам на сред видео ...
Денеска на ред беше Cardio Recovery + -800 скока на јаже (иако е кардио рикавери јас си продолжив со кардио ) -15 мин. трчање -15 мин. вртење на хулахоп Спојлер
Да не се повторувам секој ден, си ги терам Hip Hop Abs & Brazil Butt lift со повремени комбинации на вежби од Insanity ( најчесто pure cardio & cardio abs ). Со задолжително возење на велосипед или џогирање 5 пати неделно. Спојлер Што се однесува до мотивацијата: Првите неколку недели се тешки, натака се станува навика и желба за што подобри резултати. Без откажување
8 минути кардио 6 справи за грб х 4 серии по 12 повторувања 2 справи за гради х 4 серии по 12 повторувања 5 справи за стомак х 4 серии по 12 повторувања
Утрово еден дооооооообар утрински тренинг! 2 часа Вечер ќе го вртам точакот и со тегчиња малце Мотивација на altetiks.mk
Поради боледување бев приморана да направам мала пауза, од денес пак активно почнувам да вежбам. 30 jumping jacks 60 squat 10 минути вртење хулахоп 10 минути зумба
Возење ролерки + 200 чучњеви + вежби за стомачни Спојлер Боже, ми течат лиги од сликава, колку совршен задник има типкава.
30 мин на орбитрек, стомачни, грбни, squats, crunches и некој други вежби. И мојата мотивација за денес..
Мојот тренинг за стомачни и цело тело. Од сабајле тренингов. https://www.youtube.com/watch?v=r7OAaFqQyOA https://www.youtube.com/watch?v=C8iog8G ... QPeQoiw4Dw Мотивирачка слика
Од денеска почнувам . 20 sit-ups 8 crunches 8 leg raised 12s planк знам дека е малку но прв ден е и планирам уште некои активности да вклучам
Insanity Fit Test + 15min TurboFire HIIT + вежби за спојлери и стомачни. Не знам како успеаја од Insanity во 2от месец после недела дена боза workout co Core, Cardio and Balance (едвај ми рипна пулсот во тие 40мин.), да го стават Фит тестот со Max Interval Circuit - во превод СААТ ИПОЛ КАРДИО!!! Не сакам да умрам денеска. Ќе завршат работа и 15мин. HIIT, па од утре ќе почнам да страдам